Napisano 21 Styczeń 200421 l Helołki! Jako że jakiś czas temu było małe bum na forum i amba wcięła wszystkie obrazki, to zdjęłem poprzedniego WIP\'a. Teraz daję jego reaktywaję. Założenia do modelu. Auto jak w temacie czyli Subaru Impreza WRC modele 99 i 00 (dokładnie S5 i S6). Model nie powinien przekraczać 20 k fejsów. To chyba tyle.
Napisano 21 Styczeń 200421 l Witam Bardzo fajnie wyglądają te lampy na przodzie, też w chyba takie sobie dorysuję. Czemu takie ograniczenie do liczby poligonów? Z szczegółami to to byłaby super furka. Z tego co się na razie mogę zauważyć,co zapewne zostało już wymodelowane to brak jeszcze jednego przecięcia blachy pod tylną lampą. Pozdr
Napisano 21 Styczeń 200421 l Niezłe, jedyne do czego mozna się przyczepić to klamka i ogólna obłość kształtów.. choć może to przez rodzaj jakości renderu mam takie wrażenie?? :)
Napisano 21 Styczeń 200421 l super mam taką prośbe jak byś dołozył kilka poly jeszcze na oparcie fotela bo strasznie kanciate jest niewiem jak msz tam siatke poprowadzoną ale na oko dojdzie ze 60 poly ;)
Napisano 21 Styczeń 200421 l Autor witam. rendery nie są najnowsze i nie są najlepszej jakości. wespół z wami poprawię co trzeba. Dziś jeszce dam jakiś update. ograniczenia są spowodowane tym, że będzie liczony w realtajmie. barwy będą różne w zależności od upodobań. na chwilę obecną planujemy barwy fabryczne oraz Hołowczyca i Snjersa i pewnie jakiegoś zawodnika z BRC* w dalszej kolejności przerobię go na wersję \"cywilną\" STI WRX TYPE R * - British Rally Championship
Napisano 21 Styczeń 200421 l czy jest agresywny ?? człowieku, aż mnie podrapał po twarzy :D jak na model med-poly (jest w ogóle takie określenie ?? ;)) to wygląda bardzo dobrze, chociaż ta kanciastość jest trochę denerwująca :| jak możesz to następny model zrób hi-poly, bardzo jestem ciekaw efektu :) pozdrawiam [piwo]