Gość BiX Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Witam wszystkich forumowiczów! Otóż jest mały a raczej większy problem z max8. Zapisuje projekty i wszystko jest ok. Można je wczytać etc. Jednak problem pojawia się gdy chcę je np skopiować, nagrać na CD albo wysłać komuś. Aby to zrobić trzeba wejść w folder "scenes" i tyle. No właśnie tyle, że ich tam nie ma... Są "niewidoczne" z folderu.. Tylko w maxie je widzi... Gdy np. kliknę na właściwości folderu piszę, że jego zawartość to 0 plików a waga wynosi 0Bytes.... Próbowałem wyszukać nawet w całym kompie pklików *.max niestety ich nie znalazłem.. Wie ktoś może o co w tym wszystkim chodzi? Za pomoc dziękuję :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 szukaj w moich dokumentach jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielo^ Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Tak, właśnie, być może błędem jest to że szukasz w folderze z zainstalowanym 3ds max, a nie jego odpowiednikiem w Moich Dokumentach... Choć jak szukałeś wyszukiwarką to powinieneś znaleźć. U mnie zapisują się tutaj: C:\Documents and Settings\Maciuś\Moje dokumenty\3dsmax\scenes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 Szukałem ogólnie w cały komputerze i nic. Patrzyłem właśnie do tego co wy mówicie ale nie ma niestety.... Dodam, że pracuję na Vista lecz to dużo nie zmienia bo wcześniej wszystko śmigało... Mam zainstalowanego CAT'a i jego zapisy (te z tutoriali) widać ale jak ja coś zapisze to nie ma... Chciałbym zrobić format aczkolwiek nie mam zamiaru tracić projektów... Jak bym je może z maxa zapisał na innym dysku to może przetrwają? Skoro są "niewidoczne" ;/ EDIT// Oo chłopaki jak zapisuje na innym dysku to widzi.. TYlko jak na C zapisze to nie widać... Jej o co w tym chodzi... :) To jakaś anomalia..... xD Hehe ok to już jest lepiej skoro można zapisać na innym dysku a wówczas widać te save.. :) Pozdrawiam i dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi