Gość Markus Napisano 16 Marzec 2008 Napisano 16 Marzec 2008 Witam, prezentuję mój pierwszy model samochodu w 3d, więc nie bijcie mocno:) wcześniej działałem trochę w Rhino w 3d maxie powolutku się uczę. Przedstawiam moją koncepcję na następce mikrusa. Wiem że przód jest do wyklepania i szyba boczna, poza tym połówki nie są jeszcze scalone. Jakieś sugestie rady? a mam pytanie odnośnie tylnych lamp. Dałem chamfera u góry lampy (krawędź stykająca się z szybą), ale mimo wszystko zamiast prostego zakończenia robi mi jajko;/
TheCapo Napisano 16 Marzec 2008 Napisano 16 Marzec 2008 Też dopiero zaczynam. Fajnie że masz swój pomysł. na złączenie pojazdu są jakieś nie równości, ale jak dla mnie początkującego to już fajnie
Norwag Napisano 16 Marzec 2008 Napisano 16 Marzec 2008 prawdopodobnie brakuje jakiegos edga lub chamfera w jakims miejscu pokaz siatke tego obszaru to bedzie latwiej okreslic co jest zle...
M4rcus Napisano 16 Marzec 2008 Napisano 16 Marzec 2008 heh, ten nick:P powodzenia w dalszej pracy postaraj sie go skonczyc
Gość Markus Napisano 16 Marzec 2008 Napisano 16 Marzec 2008 hehe no nicku nie ściągałem od Ciebie:P a z lampką walcze..przód już prawie wyklepałem ale nadal nie jest zadowalająco...niedługo zrobię jakiegoś upa.
Rekomendowane odpowiedzi