Napisano 16 Marzec 200817 l Witam, prezentuję mój pierwszy model samochodu w 3d, więc nie bijcie mocno:) wcześniej działałem trochę w Rhino w 3d maxie powolutku się uczę. Przedstawiam moją koncepcję na następce mikrusa. Wiem że przód jest do wyklepania i szyba boczna, poza tym połówki nie są jeszcze scalone. Jakieś sugestie rady? a mam pytanie odnośnie tylnych lamp. Dałem chamfera u góry lampy (krawędź stykająca się z szybą), ale mimo wszystko zamiast prostego zakończenia robi mi jajko;/
Napisano 16 Marzec 200817 l Też dopiero zaczynam. Fajnie że masz swój pomysł. na złączenie pojazdu są jakieś nie równości, ale jak dla mnie początkującego to już fajnie
Napisano 16 Marzec 200817 l prawdopodobnie brakuje jakiegos edga lub chamfera w jakims miejscu pokaz siatke tego obszaru to bedzie latwiej okreslic co jest zle...
Napisano 16 Marzec 200817 l hehe no nicku nie ściągałem od Ciebie:P a z lampką walcze..przód już prawie wyklepałem ale nadal nie jest zadowalająco...niedługo zrobię jakiegoś upa.