Infero Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Pastelowe, lekko wyblakłe barwy, laska na skale nad morzem, słońce napiernicza po oczach, wrak statku na mieliźnie, wszystko jasne :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 nieeee tylko nie lens flar nie używaj tego aaaAAAaaa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infero Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 hmm, a jakimż to innym sposobem uzyskać podobny efekt?? Tylko manualnie?? Następnym razem tak zrobię, a poprawiać nie będę, poprawiłem tylko małe błędy, ale nie chce mi się tego wrzucać ;) Ech, ciężko jest rysować myszką za 15 zł i to 3 dni po pierwszym włączeniu photoshopa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Brakuje jeszcze embosa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infero Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Może jeszcze jaśniej powiem - jestem początkujący w dziedzinie 2d i traktuję to jako dobrą zabawę ;) Ale kompozycja chyba ciekawa, nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon[PL] Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 kopozycji tutaj moim zdaniem troche brakuje:P. Tak jak i perspektywy. Jednak jak na poczatkującego to bardzo ładnie wyszedł fragment pracki ze statkiem(choć lans flar tutaj strasznie jest widoczny i troche niepasuje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infero Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 perspektywy brak - wygląda jakby skała zlewała się z morzem tja?? jedyną metodą jej uzyskania była by chyba zmiana perspektywy morza, tzn. rozszerzenie go z dołu i dodanie blura w okolicach prawego dolnego rogu skały - jak myślisz Kielon? lens flar - rozumiem, mój błąd, powinien być delikatniejszy i bardziej przezroczysty. Jak to brakuje kompozycji?? :) Ogólnie dzięki za komenty, pracka zostanie jaka jest (no, poprawiłem trochę ale nie ma sensu się chwalić), ale przy następnej podobnej uwzględnię rady. tak przy okazji perspektywy morza, tu chyba nieźle wygląda blur. jak ktoś by pytał - tak, moja pracka i jestem z niej dumny :) WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi