pbdesign Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 Przedstawiam wizualizację salonu, proszę o opinie.....:-)
Touch Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 Tylko ja widzę jedynie miniaturę? Edit: Już wszystko widzę. Dywan jak powiedział mirach, nie w skali, do tego pofałdowany dziwnie. Stół kompletnie nie pasuje, tego typu przyciemniane(?) szkło było trendy w latach 90-tych, tutaj dodatkowo odbicia głośników zlewają się z samymi głośnikami i źle to wygląda. Nie wiem, czy nie zapomniałeś czasem nadać materiału 'poprzeczkom' od rolet, są dziwnie niebieskie. Lampy wiszą nie wiadomo skąd;) Duże ziarno i ogólnie słabe ustawienia, które w tym przypadku nie nadają pracy klimatu. Kolorystycznie też mi się nie podoba;) Pierwsze koty za płoty;) Pozdr
Mortom Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Touch - kurde gdzie to przyciemnione szkło... patrze patrze i znaleźć nie mogę :) A co do dywanu to racja skala do bani... nawet widać jpg'a na teksturze. No i ten stolik... świeci jak 120 W żarówka :) Pozdrawiam.
mirach Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Touch - kurde gdzie to przyciemnione szkło... patrze patrze i znaleźć nie mogę :) autor podmienil obrazek bez slowa wyjasnienia :(
lukasz3d Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 render juz skomentowano a co do aranzacji samej...jakos mnie nie przekonuje:)
Rekomendowane odpowiedzi