Adrian304 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Witam wszystkich! Oto kolejna moja praca wykonana w 3ds max i vray. scene chciałem wykonać w ciepłych barwach mam nadzieję że się udało. każdy komentarz mile widziany pozdrawiam! a tutaj próba z DOF
Nowi Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 No nie jest źle jak dla mnie ;) Winogrona trochę zbyt plastikowe, textura obrusu przydała by sie w trochę lepszej jakości, albo jakiś miły nieduży displacement, no i tło :( niestety mi nie pasi jak świni siodło :) Inne ujęcie może było by lepsze.
Gość BiX Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Hej! No tak jak wyżej źle nie jest... Ale winogrona tak jakby były z plastiku. Co do tła to nie w 5 nie w 9 pasuje.. Mam wrażenie że to jakiś stolik nad chmurami gdzieś sobie szybuje.. :) Jesteś na dobrej drodze :) Pozdrawiam!
Adrian304 Napisano 21 Marzec 2008 Autor Napisano 21 Marzec 2008 Dzięki za komenty! No tło powinno być inne na jakiś widok na ziemi a nie na niebo macie racje:) Co do winogron to nie jestem całkowicie z nich zadowolony ale już dłużej nie chciałem bawić się w tej scenie więc są jakie są:)
Rekomendowane odpowiedzi