Adrian304 Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Witam wszystkich! Oto kolejna moja praca wykonana w 3ds max i vray. scene chciałem wykonać w ciepłych barwach mam nadzieję że się udało. każdy komentarz mile widziany pozdrawiam! a tutaj próba z DOF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowi Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 No nie jest źle jak dla mnie ;) Winogrona trochę zbyt plastikowe, textura obrusu przydała by sie w trochę lepszej jakości, albo jakiś miły nieduży displacement, no i tło :( niestety mi nie pasi jak świni siodło :) Inne ujęcie może było by lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Hej! No tak jak wyżej źle nie jest... Ale winogrona tak jakby były z plastiku. Co do tła to nie w 5 nie w 9 pasuje.. Mam wrażenie że to jakiś stolik nad chmurami gdzieś sobie szybuje.. :) Jesteś na dobrej drodze :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian304 Napisano 21 Marzec 2008 Autor Share Napisano 21 Marzec 2008 Dzięki za komenty! No tło powinno być inne na jakiś widok na ziemi a nie na niebo macie racje:) Co do winogron to nie jestem całkowicie z nich zadowolony ale już dłużej nie chciałem bawić się w tej scenie więc są jakie są:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi