Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No cóż... wlasnie skonczylem taka oto prace... widze wlasciwie wiecej bledow niz rzeczy zrobionych ok, ale wytykanie ich zostawie Wam :) pomijajac pogmatwana siatke to jeszcze zle ustawilem textury na klawiszach i jeszcze pare bledow sie znaaajdzie :) no ale mialem przeciez nie wymianiac... chcialem pocwiczyc modelowanie i pomyslalem ze chyba najlepiej bedzie jesli na poczatku spróbuje wymodelowac cos wymyslonego przeze mnie :) dzieki temu nie bede musial martwic sie, ze cos nie przypomina tego czegos w oryginale :) dobra no to ja Was zostawiam sam na sam z renderami :)

k751ror9.th.jpg

siatka

siatkyng6.th.jpg

Na wszystkie komentarze odpisze pod wieczór :)

Wesolych Świąt . . . :)

Ps. 3ds Max 8 + MR, Paint Shop Pro 9.

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja tu nie widze zadnych nie dopracowan,ale jednak moglbys troche posiedziec nad texturą. Sorki za krytyke ja napewno bym tego lepiej nie zrobil ale wiem jak powinno to wygladac.

Napisano

Od siebie dodam, że lepiej byłoby zaokrąglić nieco krawędź joystika - obiekty w tak małej skali jak komórka rzadko mają idealnie ostre krawędzie, pozatym w połączeniu z dobrym metalicznym materiałem ładnie będzie na tych krawedziach wyłapywać światło. Ustaw najlepiej kadr tak zeby pokazać wejścia na spodzie, tak jak na screenie z siatką. I jeszcze dof dość duży, a AA miejscami kuleje.

tak na marginesie to nie kładź komórki na ziemi, lepiej nie kusić losu :)

Napisano

Dzieki za komentarz ;) nad joystickiem sie nie zastanawialem za bardzo wczesniej... w ogóle renderowałem w pospiechu, nastawilem sie na jakas godzine renderowania, góra dwie a tu zeszlo z kilkanascie ;] i wlasnie nie za bardzo zwrocilem uwage na ustawienie kamery i dopiero pozniej to zauwazylem ;/ DOF za mocny :) tak, zgadzam się :) o texturze podlogi to juz nic nie mówie ;] nastepnym razem bedzie lepiej :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności