Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zastanawiam się czy ktoś tutaj ogląda to anime??czy wam sie podoba?? czemu wam sie podoba a czemu nie ??itd.

a tu kilka obrazków gdybyście wogule nie wiedzieli o co chodzi.

jeden z przeciwników:

2

główny bohater:

1

a tu okładka pierwszego tomu:

okladka1

a tu kakashi:

5

obrazki z naruto.pl, narutocenter.prv.pl,

a już jak chcecie wiecej tapetek obejrzeć to musicie se poszukać.

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja nie ogladam. w ogole jakos sie tym nie interesuje. jedyna bajeczka tego typu jaka widzialem to Animatrix i czarodziejke z ksieżyca kiedys na polsacie. Takie bajki jakos mnie nie bawią wole kroskowki typu Futurama, The family guy czy The Simpsons.

Napisano

A gdzie to leci?? I w jakich godzinach?? Nie wiem czy znajdę czas ale dobre anime zawsze jest u mnie wysoko na liście priorytetów :]

Napisano

na programie VIVA czasami coś tam leci, ale jakoś mnie nie kusi oglądanie Anime po niemiecku :|

polecam wszystkim (zwłaszcza tym kochającym mechy) Neon Genesis Evangelion, seria składająca się z około 26 odcinków (już nie pamiętam dokładnie), oraz dwóch końcowych zatytułowanych End of Evangelion...

muszę przyznać, że żaden film nie wywołał u mnie tyle emocji co ta seria :) raz się wkurzałem na głównego bohatera, raz się śmiałem, i to wszystko to były takie naturalne odruchy, ja nie wiem jak oni to zrobili, może ta manga wysyła jakieś fale do naszego mózgu :D naprawdę polecam :)

obejżałem też nieśmiertelnego Akirę, oraz GITSa :) w sumie nie było tego dużo (nie licząc godzin przesiedzianych przed Polonią1 kilka dobrych lat temu, kiedy to na tym kanale leciały takie hity jak Gigi, Yattaman... i coś tam jeszcze :D), mogę jeszcze dodać do listy świetne Ninja Scroll :)

pozdrawiam wszystkich Otaku :D[piwo]

P.S. mam plakat NGE z własnoręcznym podpisem Shina Yasudy [cfaniak] i wcale się nie chwalę :P