Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

do czego jest ta woda na tarasie ? ogólnie średnio, niedopracowane troche, dziwna perspektywa wyszła. Na jakiej wysokości jest kamera ?

Napisano

Trochę plastikowo.

Kolorki textur zbyt nasycone i jednolite(drzewa,trawa)

Trawa zbyt regularna.

Sama scena i kadr nudnawe.

Pozdrawiam

Napisano

Dzieki za komenty:D Jezeli chodzi o projekt tego budynku to nie do mnie...ja tylko robilem wizke z gotowego projektu;) jezeli chodzi o poprawki to zdesaturuje to jeszcze tylko w szopie bo nie chce mi sie czekac na nastepny render...wezme sobie te uwagi do serca przy nastepnym projekcie.

Pozdrawiam!

Napisano

Rzeczywiście, co za durne rozwiązanie. można na tym życie stracić, w najlepszym wypadku zęby. funkcjonalnie porażka. Czyli ty jesteś usprawiedliwiony, ale robiąc wizke mogłeś z tego zrezygnować :) o ile jeszcze jeden taki mini brodzik miałby sens żeby go dać w innym miejscu to dwa są całkiem bez sensu.

Napisano

No ale nie zrezygnowalem bo trzymalem sie projektu;) Nie zastanawiam sie nad funkcjonalnościa tylko robie wizke jakby byl moj projekt to pewnie bym sie wtedy zastanowil...wrzucilem wersje mniej nasycona.

Napisano

tą trawę skądś znam :P i wiem też z doświadczenia że ta textura się zbytnio nie nadaje, drzewka za żółte zdecydowanie więcej chlorofilu :P a tak poza tym to nieźle :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności