Napisano 25 Marzec 200817 l do czego jest ta woda na tarasie ? ogólnie średnio, niedopracowane troche, dziwna perspektywa wyszła. Na jakiej wysokości jest kamera ?
Napisano 25 Marzec 200817 l Trochę plastikowo. Kolorki textur zbyt nasycone i jednolite(drzewa,trawa) Trawa zbyt regularna. Sama scena i kadr nudnawe. Pozdrawiam
Napisano 25 Marzec 200817 l Gdyby dopracować to o czym piszą wyżej bedzie fajnie. Budynku w ogole nie rozumiem a ten kominek na zewnatrz z dyszami okrętowymi rozbawił mnie i to dosyc mocno;)
Napisano 25 Marzec 200817 l Autor Dzieki za komenty:D Jezeli chodzi o projekt tego budynku to nie do mnie...ja tylko robilem wizke z gotowego projektu;) jezeli chodzi o poprawki to zdesaturuje to jeszcze tylko w szopie bo nie chce mi sie czekac na nastepny render...wezme sobie te uwagi do serca przy nastepnym projekcie. Pozdrawiam!
Napisano 25 Marzec 200817 l Autor http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=146&sid=5 tutaj projekt albo jestem slepy albo to nie jest woda...
Napisano 25 Marzec 200817 l Rzeczywiście, co za durne rozwiązanie. można na tym życie stracić, w najlepszym wypadku zęby. funkcjonalnie porażka. Czyli ty jesteś usprawiedliwiony, ale robiąc wizke mogłeś z tego zrezygnować :) o ile jeszcze jeden taki mini brodzik miałby sens żeby go dać w innym miejscu to dwa są całkiem bez sensu.
Napisano 25 Marzec 200817 l Autor No ale nie zrezygnowalem bo trzymalem sie projektu;) Nie zastanawiam sie nad funkcjonalnościa tylko robie wizke jakby byl moj projekt to pewnie bym sie wtedy zastanowil...wrzucilem wersje mniej nasycona.
Napisano 25 Marzec 200817 l tą trawę skądś znam :P i wiem też z doświadczenia że ta textura się zbytnio nie nadaje, drzewka za żółte zdecydowanie więcej chlorofilu :P a tak poza tym to nieźle :)
Napisano 26 Marzec 200817 l Drewno nawet nawet na tej bocznej sciane ;]. Projekt domu porazka ;D ktos tu mial zly dzien , ze tez ktos sie zdecydowal na to ;]