Glob Napisano 25 Marzec 2008 Napisano 25 Marzec 2008 Tym razem exterior do oceny:) Wersja zdesaturowana: Pozdro!
siwy Napisano 25 Marzec 2008 Napisano 25 Marzec 2008 do czego jest ta woda na tarasie ? ogólnie średnio, niedopracowane troche, dziwna perspektywa wyszła. Na jakiej wysokości jest kamera ?
Lis Napisano 25 Marzec 2008 Napisano 25 Marzec 2008 Trochę plastikowo. Kolorki textur zbyt nasycone i jednolite(drzewa,trawa) Trawa zbyt regularna. Sama scena i kadr nudnawe. Pozdrawiam
!Ewert Napisano 25 Marzec 2008 Napisano 25 Marzec 2008 światło jakies nie wiadomo co :P reszta tak jak lIs
Zbychowaty Napisano 25 Marzec 2008 Napisano 25 Marzec 2008 Gdyby dopracować to o czym piszą wyżej bedzie fajnie. Budynku w ogole nie rozumiem a ten kominek na zewnatrz z dyszami okrętowymi rozbawił mnie i to dosyc mocno;)
Glob Napisano 25 Marzec 2008 Autor Napisano 25 Marzec 2008 Dzieki za komenty:D Jezeli chodzi o projekt tego budynku to nie do mnie...ja tylko robilem wizke z gotowego projektu;) jezeli chodzi o poprawki to zdesaturuje to jeszcze tylko w szopie bo nie chce mi sie czekac na nastepny render...wezme sobie te uwagi do serca przy nastepnym projekcie. Pozdrawiam!
siwy Napisano 25 Marzec 2008 Napisano 25 Marzec 2008 nie wierze że w projekcie były takie bajorka na tarasie.
Glob Napisano 25 Marzec 2008 Autor Napisano 25 Marzec 2008 http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=146&sid=5 tutaj projekt albo jestem slepy albo to nie jest woda...
siwy Napisano 25 Marzec 2008 Napisano 25 Marzec 2008 Rzeczywiście, co za durne rozwiązanie. można na tym życie stracić, w najlepszym wypadku zęby. funkcjonalnie porażka. Czyli ty jesteś usprawiedliwiony, ale robiąc wizke mogłeś z tego zrezygnować :) o ile jeszcze jeden taki mini brodzik miałby sens żeby go dać w innym miejscu to dwa są całkiem bez sensu.
Glob Napisano 25 Marzec 2008 Autor Napisano 25 Marzec 2008 No ale nie zrezygnowalem bo trzymalem sie projektu;) Nie zastanawiam sie nad funkcjonalnościa tylko robie wizke jakby byl moj projekt to pewnie bym sie wtedy zastanowil...wrzucilem wersje mniej nasycona.
carlosss Napisano 25 Marzec 2008 Napisano 25 Marzec 2008 tą trawę skądś znam :P i wiem też z doświadczenia że ta textura się zbytnio nie nadaje, drzewka za żółte zdecydowanie więcej chlorofilu :P a tak poza tym to nieźle :)
wookie Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 Drewno nawet nawet na tej bocznej sciane ;]. Projekt domu porazka ;D ktos tu mial zly dzien , ze tez ktos sie zdecydowal na to ;]
Rekomendowane odpowiedzi