yookeer Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 Kolejna moja próba z wykończeniem pracy :) mam nadzieje, że tym razem lepiej :) No i wersja pierwsza :D nie zastanawialem sie jak wielka rybka moze wygladac:D : No i wersja płynąca[bez fali] Pozdrawiam JoKeR
aspenboy Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 Kształt wieloryba lepszy na drugiej wersji, a snopy światła - coś pomiędzy 1. a 2. wersją chyba byłoby ok ;) Powierzchnia wody wyszła trochę "plastikowo", jak potraktowana na szybko filtrem - można by nad nią posiedzieć. Pzdr :)
yookeer Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Napisano 3 Kwiecień 2008 Chodziło Ci o kształt wieloryba na 2 czy moze 3 wersji? bo na 2 to po prostu duza rybka jest :) co do snopow swiatla to miedzy nimi nie ma az tak duzej roznicy :) odnosnie wody niestety bede musial jeszcze posciagac fotki jak ona mniej wiecej od dolu moze wygladac bo sobie tego za bardzo wyobrazic nie moge :D dziekuje za odzew :) Pozdrawiam JoKeR
yookeer Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Napisano 3 Kwiecień 2008 Różnica jest taka, że ten jego "dzóbek" dotyka wody :) i chyba ta wersa 1 od góry bardziej mi sie podoba ;D J.
aspenboy Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 Aaa, faktycznie - ech, nie te lata, nie ten wzrok :D
yookeer Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Napisano 4 Kwiecień 2008 Tak czy siak dzieki za komentarz ;) przynajmniej jakas odpowiedz jest :D bo poki co to malo ich dostaje :D j.
nicponim Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 niewiem,jezeli nic takie nadzwyczajnego nie przedstawiasz,to trzeba bylo z referek brac, sadze ze spokojnie bys znalazl fotke z wielorybem, w podobnym kadrze. Wogole za duzo tu istot sie pojawia, sam wilorbym z pletwonurkiem dla skali bylby fajny, pokazywalby jego wielkosc, tworzylby pewien nastroj,a tak taki belkot powstal, ciezko sie czyta prace,nie wiadomo jak tafla wody idzie, raz sie wygina, raz zanika...pozdro!
yookeer Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Napisano 5 Kwiecień 2008 Dzieki nicponim :) właśnie o tego typu komentarze mi chodziło teraz przynajmniej wiem co mi sie w niej nie podobało :D w takim razie od przyszłego tygodnia powalcze nad czyms lepsiejszym :) J.
Rekomendowane odpowiedzi