Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Kolejna moja próba z wykończeniem pracy :) mam nadzieje, że tym razem lepiej :)

skyjumperfj5.jpg

No i wersja pierwsza :D nie zastanawialem sie jak wielka rybka moze wygladac:D :

wielorybsmallfs0.jpg

No i wersja płynąca[bez fali]

wielorybsmallcolorgo8.jpg

Pozdrawiam

JoKeR

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kształt wieloryba lepszy na drugiej wersji, a snopy światła - coś pomiędzy 1. a 2. wersją chyba byłoby ok ;) Powierzchnia wody wyszła trochę "plastikowo", jak potraktowana na szybko filtrem - można by nad nią posiedzieć. Pzdr :)

Napisano
  • Autor

Chodziło Ci o kształt wieloryba na 2 czy moze 3 wersji? bo na 2 to po prostu duza rybka jest :) co do snopow swiatla to miedzy nimi nie ma az tak duzej roznicy :) odnosnie wody niestety bede musial jeszcze posciagac fotki jak ona mniej wiecej od dolu moze wygladac bo sobie tego za bardzo wyobrazic nie moge :D dziekuje za odzew :)

Pozdrawiam

JoKeR

Napisano
  • Autor

Różnica jest taka, że ten jego "dzóbek" dotyka wody :) i chyba ta wersa 1 od góry bardziej mi sie podoba ;D

J.

Napisano
  • Autor

Tak czy siak dzieki za komentarz ;) przynajmniej jakas odpowiedz jest :D bo poki co to malo ich dostaje :D

j.

Napisano

niewiem,jezeli nic takie nadzwyczajnego nie przedstawiasz,to trzeba bylo z referek brac, sadze ze spokojnie bys znalazl fotke z wielorybem, w podobnym kadrze. Wogole za duzo tu istot sie pojawia, sam wilorbym z pletwonurkiem dla skali bylby fajny, pokazywalby jego wielkosc, tworzylby pewien nastroj,a tak taki belkot powstal, ciezko sie czyta prace,nie wiadomo jak tafla wody idzie, raz sie wygina, raz zanika...pozdro!

Napisano
  • Autor

Dzieki nicponim :) właśnie o tego typu komentarze mi chodziło teraz przynajmniej wiem co mi sie w niej nie podobało :D w takim razie od przyszłego tygodnia powalcze nad czyms lepsiejszym :)

J.