Napisano 10 Listopad 200222 l Mam pytanko: jak zrobic samolot? Sciagnalem rzuty ze strony Adka, ale nie wiem jak sie za to zabrac. Jestem poczatkujacy i chcialbym zrobic pierwsza powazna scene. Bo raczej w ten sposob co jest zrobiony samolot w tutorialu \"mysliwiec w 15 min\" to nie. Prosze o pomoc. Albo co mozna by zrobic tak, zeby bylo powazne, wymagajace wysilku, ale zeby poczatkujacy sobie poradzil. Prosze o pomoc
Napisano 12 Listopad 200222 l No Saygon, kto by pomyÂla│, ┐e to takie proste;) Ciekawe jakby taki tutorial zoribŠ to jakby to nazwaŠ: \"samolot splajnami w 24 godziny\". Mogŕ tylko dodaŠ, ┐e splajny robisz przekrojˇw poprzecznych kad│uba:) Robi│e kiedy modele z kartonu. Jak nie to kup sobie jakiego Ma│egoModelarza i zobacz jak to robi▒ z kartonu. W maxie robi siŕ tak samo:) i nawet bŕdziesz mia│ gotowe tekstury do zeskanowania:)
Napisano 13 Listopad 200222 l widze że nie tylkoja bawilem sie kartonami:-) fajnie sie te modele sklejało. a odpoqwiedz byl taka bo chcialem podac pomysl a nie pisac tutoriala o tym bo to mozna znalesc( jak nie to ci moge ksi±zke zeskanować tylko podaj maila i czy chcesz- najlepiej maila albo gg)
Napisano 14 Listopad 200222 l Spoko rozumiem. Tylko, że jak to napisałe¶ to wydało się takie proste i banalne. A w rzeczywisto¶ci trzeba trochę się napracować:) Pozdrawiam Modelarzy Kartonowych.