Napisano 5 Kwiecień 200816 l Jest to moja druga scenka w 3ds maxie. Chciałbym zrobić jakiś nowoczesny salonik, ale narazie nie mam za wiele pomysłów. Komentujcie i podpowiadajcie co zmienić/wyrzucić/dodać itd.
Napisano 5 Kwiecień 200816 l Hmmm, ciezko... przede wszystkim wywal stolik i zrob jakis nowoczesny bo ten dosc ze ma proporcje zwalone to i stylem nie pasuje :), proponuje takze poprawic te wszystkie meble, dac wiecej detalu, jak na poczatki w 3d nie jest zle. Poki co narazie jest za pusto. pozdr
Napisano 5 Kwiecień 200816 l Autor Zmieniłem stolik i go oteksturowałem(jeszcze do poprawy). Ten lepszy? Robiny na podstawie tego: http://www.stoliki.net/index.php?option=com_content&task=view&id=8&Itemid=23
Napisano 8 Kwiecień 200816 l Hmmm, niech zgadne... zrobiles obraz, kubek i pilot?? A co ze starymi modelami? pozdr
Napisano 8 Kwiecień 200816 l "Letki ubdejt" ;D A może wymienimy letkiego ubdejta na krótkiego banika ? Widać że komp koledze w nauce przeszkadza, a dobrze wyuczeni graficy to nasz główny cel.
Napisano 8 Kwiecień 200816 l a co z tą ramką na ścianie ?? ;| jeszcze na meblach to aż za ostre krawędzie :/ i naprawdę dużo jeszcze trza poprawiać.... mało detali, szczerze to tylko główne linie które miały by wskazywać na coś że tym jest, a tak to poza tym to nic :P ale nie jest źle i tak pewnie zaczynasz przygodę w 3D
Napisano 9 Kwiecień 200816 l Autor A co ze starymi modelami? Sory ale nie rozumiem. Jakimi starymi modelami??
Napisano 9 Kwiecień 200816 l Starymi czyli wszystkimi jakie byly na 1 obrazku..popraw je (a najlepiej wymodeluj od poczatku) jak bedziesz mial problem z modelowaniem to zapytaj na forum, pomozemy. pozdr