BARTUS000 Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 złozylem niedawno nowego kompa i mam z nim taki problem, czasami po włączeniu działa mi ładnie myszka, a jak nacisne obojętnie jaki przycisk na klawiaturze to mi sie blokuje i myszka i klawiatura. na początku myslalem ze to sie caly komp blokuje ale jednak nie, bo wszystko inne zachowuje sie jak by sie komp nie zawisił. co moze byc tego przyczyną? powiedzcie mi ze to nie plyta tylko klawiatura(bedzie najprościej wymienic:)) poza tym nie jest to tylko problem windowsa, bo jak czasami włączalem biosa, przyciskiem z klawiatury oczywiście:) to juz nie moglem nic dalej zrobić. najdziwniejsze jest to ze ten problem nie pojawia sie przy kazdym włączeniu komputera, i trudno opisac jego częstotliwość. BARDZO PROSZE O POMOC!!!
piotrek Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 Najlepiej podepnij inną klawiturę i zobacz, co się dzieje. Ale i tak podejrzewam, że mainboard.
BARTUS000 Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 czyli pewnie plyta, bo tak by przestawala dzialac tylko klawitura, a myszka tez przestaje dzialac:(
BARTUS000 Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Napisano 8 Kwiecień 2008 nie chce zakladac nowego wątku wiec zadam to pytanie tu jak kupowałem proca(oem w kopercie) na allegro koles napisal ze jest to proc 2.4 quad a jak odpalilem kompa na mzozniku 7 bylo 1.86? wykiwał mnie czy jest to normalka? dopiero na mnozniku9 jest ok, we wszystkich quadach tak jest?
Rekomendowane odpowiedzi