piksar Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 kto i czym jedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Ja jade z Tobą = ) musimy sie jeszcze dogadać :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 mam nadzieje, ze trzymasz mi miejsce w samochodzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Omega ma duży bagaznik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 jedzie ktos z ciapongiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Plastique mam miejsce dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 świtenie, bardzo dzięki piksar, tylko ja z kobietką moją będe wiec chyba skazani jesteśmy na ciapong. Fajnie jakby ktoś jeszcze do przedziału sie znalazł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Z tego co wiem to Omega jest 5 osobowa :) . Ja siedzie z przodu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2008 piks+mamba+nielot+plastique+kobietka i mamy komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi