vinc Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 co gdzie kiedy, nie chce mi sie rewolucji na kompie robic, ale bede musial... co lepiej xp 64 bit czy tą zmiane 3 gb swich zrobic...robil juz to ktoś, i czy może wie jak to wygląda na win 2000 PR...dajcie znac...(bo go ze stołu zrzuce)...pozdrawiam...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu_M Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 bo go ze stołu zrzuce I tak to nic nie da... On i tak nie żyje... Od nowości... ;) Ja używam 3 gb switch'a Czasem ratuje mi "dup..o". Nie wiem jak działa w w 2000 ale w XP się sprawdza. 3ds max i cinema go lubią. Houdini i XSI raczej nie... Nie wiem jak maya. Mój komputer->właściwości->zaawansowane->ustawienia->edit->dopisz "/3gb". Radzę zrobić sobie drugi system do wyboru, żeby w razie czego nie było problemu z powrotem do ustawień wcześniejszych. Np. coś takiego: [boot loader] timeout=10 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional 3GB" /noexecute=optin /fastdetect /3gb Jak pisałem wiem, że to działa w XP. Nie wiem jak z 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Lepiej XP 64 bit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 I tak to nic nie da... On i tak nie żyje... Od nowości... ;) Nie no zyje zyje i to calkiem spoko, ale trzeba do przodu...i wiecej mocy... Niech moc będzie z nami...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino1984 Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 O co chodzi z tym 3gb switch`em?? co to robi?? Piszecie tu o XP 64bit, a co z Vista 64bit(poza tym że jest do dupy jako system, ale wykorzystuje 4gb)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi