Napisano 10 Kwiecień 200817 l co gdzie kiedy, nie chce mi sie rewolucji na kompie robic, ale bede musial... co lepiej xp 64 bit czy tą zmiane 3 gb swich zrobic...robil juz to ktoś, i czy może wie jak to wygląda na win 2000 PR...dajcie znac...(bo go ze stołu zrzuce)...pozdrawiam...;]
Napisano 10 Kwiecień 200817 l vinc napisał: bo go ze stołu zrzuce I tak to nic nie da... On i tak nie żyje... Od nowości... ;) Ja używam 3 gb switch'a Czasem ratuje mi "dup..o". Nie wiem jak działa w w 2000 ale w XP się sprawdza. 3ds max i cinema go lubią. Houdini i XSI raczej nie... Nie wiem jak maya. Mój komputer->właściwości->zaawansowane->ustawienia->edit->dopisz "/3gb". Radzę zrobić sobie drugi system do wyboru, żeby w razie czego nie było problemu z powrotem do ustawień wcześniejszych. Np. coś takiego: [boot loader] timeout=10 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional 3GB" /noexecute=optin /fastdetect /3gb Jak pisałem wiem, że to działa w XP. Nie wiem jak z 2000
Napisano 10 Kwiecień 200817 l Autor Endriu_M napisał: I tak to nic nie da... On i tak nie żyje... Od nowości... ;) Nie no zyje zyje i to calkiem spoko, ale trzeba do przodu...i wiecej mocy... Niech moc będzie z nami...;]
Napisano 19 Czerwiec 200816 l O co chodzi z tym 3gb switch`em?? co to robi?? Piszecie tu o XP 64bit, a co z Vista 64bit(poza tym że jest do dupy jako system, ale wykorzystuje 4gb)??