Napisano 11 Kwiecień 200816 l witam na chwile zniknąłem . Zakładam rozrywkowego wipa o ...jedzeniu, smakowaniu imiłości, pozdrawiam
Napisano 12 Kwiecień 200816 l wyraz twarzy zamiata. jak zawsze będzie świetnie. a zapowiada sie nawet lepiej. powodzenia
Napisano 13 Kwiecień 200816 l Autor fajnie ,że się podoba.Podsyłam kolejnego wipa, postanowiłem wreszcie stonować tą cukierkowość koloru
Napisano 15 Kwiecień 200816 l He he.. smacznego :) Właśnie jem śniadanie ale chyba... odechciało mi się :P
Napisano 15 Kwiecień 200816 l heh.... dobrze że po obiedzie jestem :P Thx - świetnie i jak zawsze makabryczny klimat :)
Napisano 19 Kwiecień 200816 l Super to wygląda :) Z reguły nie podobają mi się takie rzeczy, ale to jest gites :D Tylko ten brzuch/klata jakoś tak nijak... No ale może musi tak byś :)
Napisano 19 Kwiecień 200816 l Mam wrazenie, ze odgrzewasz kotlety. Caly czas ta sama tematyka, ta sama kolorystyka, ta sama postac... Wiecej swiezosci :D
Napisano 20 Kwiecień 200816 l Autor właściwie masz racje ale potraktuj te kanibalistyczne obrazki jako serię, pozdrawiam ...i jeszcze finishowy wip