kubicka.basia Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Witam, jak przezycam bryle z autocada to mi w maxie sie strasznie lamie.... szczegolnie jak chce ja przyblizyc. Czy to wina jakichs ustawien, czo moze mojej karty grafiki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 witam 1. screeny, screeny, screeny. bez tego nawet największe mózgi sobie nie poradzą. 2. proszę o poprawienie tematu wątku. wyraz "problem" nie trafia do indeksu wyszukiwarki forumowej co stwarza dla nas później problemy przy odnalezieniu tego tematu poprzez wyszukiwarkę. poza tym ten temat nic nie mówi postronnemu userowi forum. 3. co znaczy wyraz "łamie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubicka.basia Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 wlasciwie to juz sobie poradzilam.. chodzilo oto ze w viewporcie bryly przy zblizeiach zaczynaly sie dziwinie lamac, przenikac i takie poszarpane byly. Ale zmienilam ustawienia w display drivers na Direct 3d i juz chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubicka.basia Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 jeszcze jeden problem... ustawiam textury jak zawsze i mi sie nagle cos dziwnego porobilo. Jak renderuje pojawiaja sie gladkie, jednolite kolory zamiast normalnych tekstur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 a jaki renderer? scanline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubicka.basia Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 hmmm... szczerze mowiac to nie wiem gdzie sie to ustawia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SugarSkin Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Może spróbuj dodać modyfikator UVW map i ustawienie na boxa np? Mi kiedyś to pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubicka.basia Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 super, dziekuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi