Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Extrudowalem Line tak aby zrobic brylke o konkretnym kształcie, teraz chcialem usunąć tylko srodek z tej bryly i zostawic same krawedzie. dalem editable mesh i zaznaczylem vertexy ktore chce usunac. usunalem je i mam problem bo gdy uumieszczam camere w srodku bryly nie widac krawedzi tej bryly. a gdy camera jest na zewnatrz to je widac. co zrobic zeby krawedzie byly widoczne od wewnatrz?

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 848
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie rozumiem o co Ci chodzi konkretnie z tymi krawedziami, ale jak masz jakas bryle i chcesz do niej "wejsc" i widziec ja od srodka to daj modyfikator normal (zaznacz Flip Normals)

ModelMaking_22.jpg

Napisano
  • Autor

ok, dzieki chodzilo mi bardziej o cos takiego zeby mozna bylo pokazywac wnetrze i na zewnatrz bez przelaczania tego normal, ale tak tez moze byc,,

a jeszcze jedno pytanie,

jak mam zrobic zeby cos zaookraglonego bylo bardziej kanciaste? np mam boxa z uzytym turbosmoothem ale chce bardzie kanciasta bryle.

Napisano
  • Autor

ok, robie tak ale jest jedno ALE. z cienkiej scianki wyrasta nieporzadane cos? (w zalączniku)

Napisano

Sorry, ale tu juz nie pomoge, nic nie widze na tym screenie, moze zaznalczyles zle krawedzie, moze z siatka cos jest nie tak...