Napisano 26 Styczeń 200421 l No i mam problem, max zachowuje się jakby przez cały czas włączony był przycisk do animowania. No prawie zawsze. Inaczej jest tylko wtedy gdy jestem w klatce \"0\". jeżeli przesunę suwak w inną i grzebie w obiekcie od razu wstawiają się klucze? Pomocy.
Napisano 26 Styczeń 200421 l Autor Max5 a AutoKey nie jest włączony, ale zachowuje się podobnie, z tą różnicą, że jeżeli robię jakieś zmiany w w klatce zerowej nie powstają klucze. A, że animować można prawie wszystko, więc nawet jak grzebię w materiale to powstają klucze. Można się przyzwyczaić, tylko po co:D Nie chcę reinstalowac maxa, chyba, że przejdę na 6:D wtedy po swierzej instalacji będzie dobrze. Pozdrawiam.
Napisano 26 Styczeń 200421 l Dziwne zjawisko, nie spotkalem sie nigdy z czyms takim. Moze zacial Ci sie klawisz od dodawania kluczy? ;)
Napisano 26 Styczeń 200421 l becry mejbi to blad jakiegos scryptu zobacz czy na dole nie ma jakichs dziwnych komend ;o mam cos podobnego tylko ze jak biore editable mesh i klickam na vertex to robi mi zamiast auto keya auto quita :)
Napisano 27 Styczeń 200421 l Kiedyś natknąłem się w preferencjach na opcję włączenia na trwałe dodawania kluczy. Nie bawiłeś się czasem preferencjami maxa??:D
Napisano 27 Styczeń 200421 l Autor Nie miałem czasu na bawienie się animacją w maxie5, a pozmieniali te przyciski:( Działa to wszystko dokładnie jakby autokey był włączony. I rozwiązenie się znalazło co prawda pewnie tymczasowe. Wcisnąłe przycisk autokey i wycisnąłem. No i działa. Ciekawe jak długo:D Pozdrawiam Bacry