Gość smoke30 Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 Witam :) Nie wiem czy piszę w dobrym miejscu ale mam nadzieję, że mi wybaczycie. Jestem studentem PWSZ im. Jana Grodka w Sanoku i należe do Samorządu Studenckiego. Organizuję Juwenalia w tym roq i jedną z atrakcji ma być pokaz animacji/filmów krótkometrażowych. Chciałbym wiedzieć czy mógłbym animacje zrobione przez użytkowników tego forum wykorzystać w tym przedsięwzięciu. Pozdrawiam.
Mr Pank Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 Musisz chyba napisać jakie animacje chcesz wykorzystać albo jak już to skontaktuj sie z właścicielami tych animacji
Gość smoke30 Napisano 16 Kwiecień 2008 Napisano 16 Kwiecień 2008 Aha rozumie. To mam w takim razie prośbę. Jeśli ktoś się zgadza to niech wyśle mi swoją animację na maila [email protected] najlepiej w avi lub wma. Pozdrawiam.
lukasz1330 Napisano 17 Kwiecień 2008 Napisano 17 Kwiecień 2008 Wydaje mi się, ze malo komu by zalezalo zeby pokazac jego animacje, powinienes sam spytac.
shergar Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 Aha rozumie. To mam w takim razie prośbę. Jeśli ktoś się zgadza to niech wyśle mi swoją animację na maila [email protected] najlepiej w avi lub wma. Pozdrawiam. Zagadaj do użytkownika Dziadek Stal on na pewno ci pomoże xD A tak poza tym to męcz ludzi indywidualnie wtedy może coś to da.
animator Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 nigdy nie możesz tak robić że to ktoś w twoim interesie bedzie dzialal :)
Rekomendowane odpowiedzi