Napisano 16 Kwiecień 200816 l Witam :) Nie wiem czy piszę w dobrym miejscu ale mam nadzieję, że mi wybaczycie. Jestem studentem PWSZ im. Jana Grodka w Sanoku i należe do Samorządu Studenckiego. Organizuję Juwenalia w tym roq i jedną z atrakcji ma być pokaz animacji/filmów krótkometrażowych. Chciałbym wiedzieć czy mógłbym animacje zrobione przez użytkowników tego forum wykorzystać w tym przedsięwzięciu. Pozdrawiam.
Napisano 16 Kwiecień 200816 l Musisz chyba napisać jakie animacje chcesz wykorzystać albo jak już to skontaktuj sie z właścicielami tych animacji
Napisano 16 Kwiecień 200816 l Aha rozumie. To mam w takim razie prośbę. Jeśli ktoś się zgadza to niech wyśle mi swoją animację na maila [email protected] najlepiej w avi lub wma. Pozdrawiam.
Napisano 17 Kwiecień 200816 l Wydaje mi się, ze malo komu by zalezalo zeby pokazac jego animacje, powinienes sam spytac.
Napisano 18 Kwiecień 200816 l Aha rozumie. To mam w takim razie prośbę. Jeśli ktoś się zgadza to niech wyśle mi swoją animację na maila [email protected] najlepiej w avi lub wma. Pozdrawiam. Zagadaj do użytkownika Dziadek Stal on na pewno ci pomoże xD A tak poza tym to męcz ludzi indywidualnie wtedy może coś to da.
Napisano 18 Kwiecień 200816 l nigdy nie możesz tak robić że to ktoś w twoim interesie bedzie dzialal :)