kandi Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 Mam Windowsa Viste 32bit Home Premium. Właśnie zainstalowałam 3ds max9 i chciałam dograć Vray 1.5 RC3 i RC5, próbowałam rożne wersje ale po zainstalowaniu i próbie uruchomienia maxa wyrzuca taki błąd: Czy ktoś mógłby mi pomoc w tym temacie. Mam mnóstwo roboty i bez tego ani rusz.. ;(( Max chodzi bez vray'a. Pozdrawiam kandi
hcpiter Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 poprostu masz zla wersje vraya,ona nie dziala pod maxa 2009 [dopisalem 20] :D Z maxem 9 dzialaja ale raczej nie dzialaja z 2009 :)
mirach Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 Nie pokazuje mi sie obrazek z bledem. hcpiter: RCki nie dzialaja z Max 9? Mi dzialalo jesli dobrze pamietam O,o
kandi Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Napisano 18 Kwiecień 2008 to jaka wersję mam sobie sprawić?;( Przy instalce vray'a jest napisane ze jest dla 3ds max9 ;/ Nizsza wersja tez nie dziala, a innych juz nie widzialam;/
mirach Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 Pokazal mi sie obrazek Ty nie masz Max 9, tylko Max 2009, to spora roznica. Chyba potrzebujesz Vray 1.5 SP1 czy jakos tak. Glowy nie dam, wciaz siedze na 9 :)
kandi Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Napisano 18 Kwiecień 2008 mhmmm, myślałam ze to jedno i to samo;p No cóż..sama probuje sobie poradzić, bo było u mnie 2 takich po Informatyce, ale szlo im gorzej niż mnie;p
hcpiter Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 he to tylko trzeba podstawy anglika znac a nie zamawiac informatyka zeby zrozumiec o co chodzi w tym errorze :D pozdro :)
kandi Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Napisano 18 Kwiecień 2008 spoko. to zrozumiałam, tylko myślałam ze 2009 i 9-tka to to samo. a informatyków prosiłam do dużo prostszych rzeczy i stwierdziłam ze za 50 zeta sama sie wole nauczyć;/ Więc wybacz że nie śmigam po tych tematach, ale można chociaż docenić wysiłek, co.. :-) A podstawy angielskiego i nawet ciut więcej znam i zrozumiałam komunikat, tylko nigdzie nie mogłam znaleźć szukanych informacji... Vray 1.5 SP1 - wyskakuje ten sam błąd;/ mirach, dzięki za pomoc, może zamiast się mądrzyć ty hcpiter pomógłbyś..?
mirach Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 Vray 1.5 SP1 - wyskakuje ten sam błąd;/ coz, wiecej nie wymysle, nie pracuje na 2009. Sprawdz forum chaosgroup, moze tam cos pisze.
hcpiter Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 może zamiast się mądrzyć ty hcpiter pomógłbyś..? He nie madrze sie, sorka jezeli tak to odebralas poprostu napisz do chaos group o pomoc ze ci vray nie dziala z maxem 2009 i bedzie rozwiazanie, bo innego nie widze, ja pracuje na 9tce a tutaj smiga vraya az milo :)
kandi Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Napisano 18 Kwiecień 2008 chyba po prostu wrócę do 9-tki. za 2 dni wypuszczają nowego vray'a, ale nie mogę zalogować sie na forum wiec tylko tyle dałam rade przeczytać na stornie chaos group. Dzięki chłopaki za pomoc :-)
Rekomendowane odpowiedzi