Napisano 18 Kwiecień 200817 l Mam Windowsa Viste 32bit Home Premium. Właśnie zainstalowałam 3ds max9 i chciałam dograć Vray 1.5 RC3 i RC5, próbowałam rożne wersje ale po zainstalowaniu i próbie uruchomienia maxa wyrzuca taki błąd: Czy ktoś mógłby mi pomoc w tym temacie. Mam mnóstwo roboty i bez tego ani rusz.. ;(( Max chodzi bez vray'a. Pozdrawiam kandi
Napisano 18 Kwiecień 200817 l poprostu masz zla wersje vraya,ona nie dziala pod maxa 2009 [dopisalem 20] :D Z maxem 9 dzialaja ale raczej nie dzialaja z 2009 :)
Napisano 18 Kwiecień 200817 l Nie pokazuje mi sie obrazek z bledem. hcpiter: RCki nie dzialaja z Max 9? Mi dzialalo jesli dobrze pamietam O,o
Napisano 18 Kwiecień 200817 l Autor to jaka wersję mam sobie sprawić?;( Przy instalce vray'a jest napisane ze jest dla 3ds max9 ;/ Nizsza wersja tez nie dziala, a innych juz nie widzialam;/
Napisano 18 Kwiecień 200817 l Pokazal mi sie obrazek Ty nie masz Max 9, tylko Max 2009, to spora roznica. Chyba potrzebujesz Vray 1.5 SP1 czy jakos tak. Glowy nie dam, wciaz siedze na 9 :)
Napisano 18 Kwiecień 200817 l Autor mhmmm, myślałam ze to jedno i to samo;p No cóż..sama probuje sobie poradzić, bo było u mnie 2 takich po Informatyce, ale szlo im gorzej niż mnie;p
Napisano 18 Kwiecień 200817 l he to tylko trzeba podstawy anglika znac a nie zamawiac informatyka zeby zrozumiec o co chodzi w tym errorze :D pozdro :)
Napisano 18 Kwiecień 200817 l Autor spoko. to zrozumiałam, tylko myślałam ze 2009 i 9-tka to to samo. a informatyków prosiłam do dużo prostszych rzeczy i stwierdziłam ze za 50 zeta sama sie wole nauczyć;/ Więc wybacz że nie śmigam po tych tematach, ale można chociaż docenić wysiłek, co.. :-) A podstawy angielskiego i nawet ciut więcej znam i zrozumiałam komunikat, tylko nigdzie nie mogłam znaleźć szukanych informacji... Vray 1.5 SP1 - wyskakuje ten sam błąd;/ mirach, dzięki za pomoc, może zamiast się mądrzyć ty hcpiter pomógłbyś..?
Napisano 18 Kwiecień 200817 l Vray 1.5 SP1 - wyskakuje ten sam błąd;/ coz, wiecej nie wymysle, nie pracuje na 2009. Sprawdz forum chaosgroup, moze tam cos pisze.
Napisano 18 Kwiecień 200817 l może zamiast się mądrzyć ty hcpiter pomógłbyś..? He nie madrze sie, sorka jezeli tak to odebralas poprostu napisz do chaos group o pomoc ze ci vray nie dziala z maxem 2009 i bedzie rozwiazanie, bo innego nie widze, ja pracuje na 9tce a tutaj smiga vraya az milo :)
Napisano 18 Kwiecień 200817 l Autor chyba po prostu wrócę do 9-tki. za 2 dni wypuszczają nowego vray'a, ale nie mogę zalogować sie na forum wiec tylko tyle dałam rade przeczytać na stornie chaos group. Dzięki chłopaki za pomoc :-)