PLS Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 Explozja sama w sobie jest swietna. W polaczeniu z caloscia troche odstaje z powodu braku rozmycia. Caly obrazek jest rozmyty (aby nadac ruch), lecz sama explozja jest ostra i zbyt wyrazna w detale. Dlatego polecam albo zatrzymac ta lodz, albo nieco rozmyc explozje. Jednak jak powiedzialem wczesniej, sam wybuch jest swietny.
tymko Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Napisano 22 Kwiecień 2008 parę etapów pracy: Wszystko jest ręczną robotą, bez użycia fotek. Jacht jest narysowany z referki, reszta z wyobraźni. i jeszcze taka wersja: Na szybko zrobiłem jeszcze helikopter
leander Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 Wybuch-ogien bardzo fajny, ale te tla niezbyt imponujace, a zestawienie tych obu elementow wrecz brzydkie. No ale temat chyba bardzo trudny, wiec powodzenia w dalszych probach.
tymko Napisano 25 Kwiecień 2008 Autor Napisano 25 Kwiecień 2008 kolejna praca z wybuchem (taki speed)
Gość dekiel Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 tak sie sklada ze omen tez robil wybuch - zajzyj do niego a napewno sie czegos nauczysz
leander Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Swietne. Zdeformowana postac na pierwszym planie rewelka. No i wreszcie ta kompozycja jakas zamknieta, wszystko podporzadkowane wybuchowi. To bym juz wlaczyl do przyszlej serii "The Art of Explosion" ;)
aspenboy Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Ostatnia eksplozja naprawdę świetna, podpisuję się pod leandrem :)
tymko Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Napisano 26 Kwiecień 2008 Wielkie dzięki za komentarze. Ostatnio mam mało czasu (zostałem tatą), więc wrzucam tylko takie speedy - jak dzieciaczek uśnie to dla relaksu coś skrobię. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi