zaqos Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Witam tworze samochód ale gdy nakładam modyfikator "mirror" potem "MeshSmooth " dostaje cos takiego Przed: Po modyfikatorze : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 zamien miejscami modyfikatory. Mesh smoth niech bedzie na gorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaqos Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 MS jest na górze. A co do mirror'a to na nim nie ma tego błędu, a przy renderze pokazuje dziurę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakes Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Sprawdz czy nie masz tam jakiś podwójnych vertexów na sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaqos Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Nie mam a do tego juz 2 mi sie zrobiła hehe A gdy przesuwam widok to vertex leci za mychą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Wywal ten kawalek siatki i wymodeluj jeszcze raz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 dla testu, wyłącz slice along mirror i weld w mirrorze i zobacz co się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaqos Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Bardziej banalne to być nie mogło ..... wywaliłem MS i jeszcze raz dodałem i po problemie Przepraszam za zawracanie głowy i tym samym dziękuję za próbę pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi