Kamil Ciechanowicz Napisano 27 Styczeń 2004 Napisano 27 Styczeń 2004 Witam ,mam problem z pluginem texporter do textur a mianowicie nie moge go zainstalowac ,pobralem plugin ze stronki i wrzucam go do maxa a w maxie mi nie widzi tego pluginu, dlaczego??? uzywam 3ds maxa 5
kowalski Napisano 27 Styczeń 2004 Napisano 27 Styczeń 2004 hmmm, podejrzewam, że max plugin widzi (jeżeli tylko wrzuciłeś go do folderu plugin\'ów), po prostu Texportera ciężko jest znaleźć, jak włączysz maxa to przejdź do zakładki Utilities (taka z symbolem młotka umieszczona w panelu razem z zakłądkami create i modifity na prawo od viewportów), jeżeli na zadnym z przycisków umieszczonych w tej zakłdce nie będzie pisać Texporter to naciśnij przycisk z napisem: More... pojawi się wtedy okno Utilities i na umieszczonej w nim liście powinien być wyszczególniony Texporter, wybierasz , dajesz ok i już
Kamil Ciechanowicz Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Napisano 27 Styczeń 2004 okej dzieki juz go znalazlem ,tylko mam pewne problemy nim a mianowcie jak go dobrze uzywac bo jak daj pick object to jak mi wyswietla mape to ja doslownie nie wiem o co chodzi w tej mapie?? wogule nie wiem co i jak mam w tym zrobic??POMOCY!!!
Dibo Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 mozecie mi szybko zapodac linka do texportera bo nie moge znalezc, do maxa 6
VGT Napisano 18 Marzec 2004 Napisano 18 Marzec 2004 Mozna go znaleźć na stronie autora: http://www.cuneytozdas.com/software/#Texporter
Rekomendowane odpowiedzi