Napisano 27 Styczeń 200421 l Witam ,mam problem z pluginem texporter do textur a mianowicie nie moge go zainstalowac ,pobralem plugin ze stronki i wrzucam go do maxa a w maxie mi nie widzi tego pluginu, dlaczego??? uzywam 3ds maxa 5
Napisano 27 Styczeń 200421 l hmmm, podejrzewam, że max plugin widzi (jeżeli tylko wrzuciłeś go do folderu plugin\'ów), po prostu Texportera ciężko jest znaleźć, jak włączysz maxa to przejdź do zakładki Utilities (taka z symbolem młotka umieszczona w panelu razem z zakłądkami create i modifity na prawo od viewportów), jeżeli na zadnym z przycisków umieszczonych w tej zakłdce nie będzie pisać Texporter to naciśnij przycisk z napisem: More... pojawi się wtedy okno Utilities i na umieszczonej w nim liście powinien być wyszczególniony Texporter, wybierasz , dajesz ok i już
Napisano 27 Styczeń 200421 l Autor okej dzieki juz go znalazlem ,tylko mam pewne problemy nim a mianowcie jak go dobrze uzywac bo jak daj pick object to jak mi wyswietla mape to ja doslownie nie wiem o co chodzi w tej mapie?? wogule nie wiem co i jak mam w tym zrobic??POMOCY!!!
Napisano 18 Marzec 200420 l mozecie mi szybko zapodac linka do texportera bo nie moge znalezc, do maxa 6
Napisano 18 Marzec 200420 l Mozna go znaleźć na stronie autora: http://www.cuneytozdas.com/software/#Texporter