DamiX Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Witam, po długim okresie odpoczynku od 3ds maxa postanowiłem coś stworzyć. Aby przypomnieć sobie co jak i gdzie postanowiłem zrobić prostą scenę - ławka na łące. Trawe zrobiłem sposobem spline i scatter, natomiast ławka - boxmodeling. Prosze o komenty :) Pozdrawiam, Damian Czysty render - VRay 1.5 Po retuszu Photoshop:
carlosss Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 ławka na skraju przepaści, hmmm... interesujące, trawa fajnie wyszła, tak bajkowo trochę, można ją wykorzystać do czegoś bardziej pracochłonnego ;]
DamiX Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Napisano 22 Kwiecień 2008 Hmm, właśnie coś chciałbym większego wyskrobać tylko nie mam pomysłu... Muszę pomyśleć, dzięki za komenta :)
Kimmi Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Nie chcę Cię doować, ale ta praca chyba powinna jeszcze trafić do WIPa, bo na skończoną nie wygląda. Trawa wyszła nawet fajnie ale ogólne pusto i nie za fajnie się to prezentuje.
tob01 Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 odwróć ją żeby była 'plecami' do kamery, ustaw nad przepaścią, oddal kamere i zniż dodaj jakiś zachód słońca, pare kwiatków na tej łące i już będzie inny klimat :P z tych samych obiektow :)
Rekomendowane odpowiedzi