Jeremi Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Czesc mam wersje 3DMax'a 8 i Mam Maxwella i bardzo bym chcial zintegrowac maxwella z 3DMaxem ale nie wiem jak to zrobic :eek: chodzi mi o to ze w opcji render w 3DMaxie chcialbym moc wybrac silnik maxwella i miec wszystkie dostepne opcje owego programu bez przymusu wychodzenia z 3dm i wlaczania maxwella. Wiem ze jest to mozliwe i ze tak chyba wszyscy normalni ludzie maja:p ... no ale ja nie mam i szukam pomocy. z gory dziekuje za pomoc:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 zainstaluj plugin maxwella do 3ds maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremi Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 dzieki za szybka odpowiedz i jakze trafna :P... Nie wiem czy nie wyjde na beszczelnego ale jak mam to zrobic :P czyli gdzie to znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 w podkatalogach maxwella ? rusz głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremi Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 :P nic mi nie mowi podkatalog ?? czyli gdzie mam gdziesz szukac w internecie czy mam to juz na dysku :P i sprawdzalem na stronie : http://www.maxwellrender.com/plugins/3dsmax/index.php i tam nie dziala, znaczy sie nie chce sie sciagac :P dlatego tez prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 masz na dysku po instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremi Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 instalacji czego ?? maxwella czy 3ds ?? bo jak maxwella to gdzie :P i jak owy plik moglby sie nazywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremi Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 nie wiem dlaczego mi dokuczasz glupimi tekstami ?? ... ale mniejsza z tym ...:P udalo mi sie to zrobic .... i musialem sciagnac z innego linka plugin do maxwella pod 3dsa i zainstalowac ... i nie robilem nic w katalogach a tym bardziej w podkatalogach a wiec koleszko lepiej sam rusz glowa i nie wprowadzaj ludzi w blad...Moja babcia zawsze mowi ze lepiej nic nie mowic niz mowic glupoty :P pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magdaO Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 A mógłbyś podać link do strony, z której ściągnąłeś tego plugina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 demo na http://www.maxwellrender.com lub pełna wersja po uiszczeniu stosownej opłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyman Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Jeremi: piksar jak najbardziej mial racje, wiec widocznie nie ruszyles wystarczajaco glowa. Grunt ze sobie poradziles. magdaO: wtyczki do wszystkich aplikacji sa tu -> http://download.nextlimit.com/download_allplugins.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi