Temporal Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Moj video tut ktorego nagralem dla znajomego. Nie jest to jakies profesjonalne dzielo i wielcy znawcy moga sie obrazic za uzyte przezemnie terminy i wyjasnienia no ale jak komus nie pasi to moze zakupic sobie jakies dvd od gnoma czy cos. Ja zrobilem to za free wiec jak komus sie przyda to przyda jak nie to nie zawsze jeszcze google istnieja. http://www.mm.pl/~pain/vray.rar - part 1 http://www.mm.pl/~pain/vray2.rar - part 2 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 dzieki Temporal Przyda sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 super bardzo mi się podobają rep!!!!!!!!!!!!!!!! edit: rozjaśniło mi naprawdę kilka ważnych spraw o których do końca nie wiedziałem po co to jest!!!!! jedynie co mogę powiedzieć to żebyś nagrywał więcej!!!!!!!! no i możesz powycinać te momenty jak przez kilka minut się renderuję i nic się nie dzieje... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 ej bi si di... wi-rej. Ale nadal mental rulez? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 29 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2008 dzieki ze sie podoba :) nastepnym razem bede robil jakas edycje filmu czyli jakis maly montaz wycinanie zbednych ujec itd :P wiem virej virej ale jakos przyzwyczailem sie do tego falrej :D a mental zawsze bedzie rzadzic ale czasami wygodniej i bezstresowo jest interiora wyrenderowac w fal... eee vireju :P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CormaC Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Bardzo fajny i przyjemny tutek +rep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
image.nation Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 Nie powiem... czekam na wiecej huhu... bo tak sie sklada ze z maxa zielony jestem hihihi -Maya geek- ale czas na przesiadke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 3 Marzec 2009 Autor Share Napisano 3 Marzec 2009 A pod mayke nie ma vraya? ja tam nie wiem ale jesli jest to chyba mozna analogicznie info z tego tuta przerzucic na maye bez przesiadki na maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekt186 Napisano 26 Wrzesień 2009 Share Napisano 26 Wrzesień 2009 linki padły, mógłbyś to wrzucić jeszcze raz?? byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Temporal - mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko :) [Część 1] [Część 2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekt186 Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 bardzo dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi