Apollo Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Odkad używam maxa 9 czesto cos dziwnego dzieje mi sie z wyswietlaniem modelu we viewporcie. Wyglada to tak (chodzi o te biale i czarne plamy): Pomaga wlaczenie modyfikatora smooth i scollapsowanie. Lub czasami klikniecie na model, choc to dziala bardzo rzadko. Blad ten pojawia sie niezaleznie od tego czy na scenie sa swiatla czy ich nie ma. Moze ktos wie co to jest i jak wyeliminowac ten blad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 też mam ten problem radze sobie poprzez zaznaczenie jednego poligonu i klikniecie flip dwa razy, u mnie ten problem pojawia się tylko na DirectX na OpenGl go nie spotkałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 zmiana sterow moze pomoc sam czasami mialem podobne efekty i gdy zmienilem drivery wyswietlania to odrazu sie poprawilo ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi