Tomek Kosiorek Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 To mi wyskakuje w listenerze jak chcę zainstalować skrypt: "Welcome to MAXScript. -- Error occurred during fileIn in >> MAXScript FileIn Exception: -- Syntax error: at dotnetcontrol, expected -- In line: label l -- In file: mzp.run in package D:\IC_1_setup.mzp Za wszelką pomoc dzięki! Pozdrawiam T.
lechoo Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 W jaki sposob instalowales skrypt? Ja poprostu przeciagnalem go na maxa i wszystko zainstalowalo sie bez problemow.
Tomek Kosiorek Napisano 29 Kwiecień 2008 Autor Napisano 29 Kwiecień 2008 Według istrukcji- teraz zrobię tak jak Ty. Dzięki EDIT:nie dało rady. Robię tak run script i wyskakuje to co poprzednio. przeciągnięcie też nie wychodzi. Max 8
Ziper Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 A sprobuj zmienic rozszerzenie pliku IC_1_setup.mzp na zip a nastepnie zainstaluj to co bedziesz mial po rozpakowaniu.
Tomek Kosiorek Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Napisano 30 Kwiecień 2008 Rozpakowało się ale dalej nie chce się zainstalować. Wyskakuje błąd pierwszej linii.
Ziper Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 A masz wogole zainstalowanego NetFrameworka microsoftu ?
Rekomendowane odpowiedzi