MiRi Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Witam! Chciałbym przedstawić 2 moje ostatnie prace. Długo nie pisałem na forum, a wreszcie trzeba się wziąćdo roboty :). Flower for a spirit Werewolf (photomanipulation) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Fajny wilkołak, ale dla mnie wygląda on bardziej na wampira może domaluj więcej włosów, albo przerób na 100% wampirka i proponuje pobawić się narzędziem smuge w okolicach ust (tam gdzie chciałeś umieścić "uśmiech") a ten pierwszy art jak dla mnie świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Następna pracke tym razem troszku zabawy nad światłem i ciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Jesteś Nie kulturalny ! jako jedyny dałem ci komentarz i nawet nie ustosunkowałeś się do moich sugestii !!;D fajna pupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 5 Maj 2008 Autor Share Napisano 5 Maj 2008 sory rasikowski, pomyślałem poprostu że tego wilkołaka już zosawe w spokoju, a poza tym coraz więcej osób mówi mi żeto wampir xD. Za niedługo wrzuce jakieś prace, jak mi się wreszcie zacznie coś podobaćco nawysowałem -_-, ehhh. ale no cóż takie życie, trzeba sę ćwiczyć :) Po małym namyslę, doszedłem do wniosku że moglę wrzucić moją dzisiajszą prace. Szczeże to mi się za bardzo nie podoba, jedyne co jest jakieś takie normalne to Lineart. Proszę o konstruktywną krytykę, z chęcią się jescze pobawię nad tym obrazkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi