Napisano 28 Kwiecień 200816 l Witam! Chciałbym przedstawić 2 moje ostatnie prace. Długo nie pisałem na forum, a wreszcie trzeba się wziąćdo roboty :). Flower for a spirit Werewolf (photomanipulation)
Napisano 28 Kwiecień 200816 l Fajny wilkołak, ale dla mnie wygląda on bardziej na wampira może domaluj więcej włosów, albo przerób na 100% wampirka i proponuje pobawić się narzędziem smuge w okolicach ust (tam gdzie chciałeś umieścić "uśmiech") a ten pierwszy art jak dla mnie świetny
Napisano 4 Maj 200816 l Jesteś Nie kulturalny ! jako jedyny dałem ci komentarz i nawet nie ustosunkowałeś się do moich sugestii !!;D fajna pupa
Napisano 5 Maj 200816 l Autor sory rasikowski, pomyślałem poprostu że tego wilkołaka już zosawe w spokoju, a poza tym coraz więcej osób mówi mi żeto wampir xD. Za niedługo wrzuce jakieś prace, jak mi się wreszcie zacznie coś podobaćco nawysowałem -_-, ehhh. ale no cóż takie życie, trzeba sę ćwiczyć :) Po małym namyslę, doszedłem do wniosku że moglę wrzucić moją dzisiajszą prace. Szczeże to mi się za bardzo nie podoba, jedyne co jest jakieś takie normalne to Lineart. Proszę o konstruktywną krytykę, z chęcią się jescze pobawię nad tym obrazkiem :)