Gość Makduf Napisano 12 Listopad 2002 Share Napisano 12 Listopad 2002 Jednak sie zdecydowlaem,mialem 3 letnia przerwe w tworzeniu grafiki i w sumie zaczynam od poczatku:)wiec wszelki pomoce mile widziane:)moj pomysl na ta scene to: umierajacy cyborg(cos ala droidy z teledysku linmkin parka-pts. of authority) i ulatniajaca sie z niego dusza wojownika) wlasnie jestem na etapie projektowanie wiec niedlugo pirwsze szkice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 12 Listopad 2002 Share Napisano 12 Listopad 2002 pomys│ jest Âwietny (jak dla mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 12 Listopad 2002 Share Napisano 12 Listopad 2002 zalerzy jeszcze ile umiales przed przerwa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Makduf Napisano 13 Listopad 2002 Share Napisano 13 Listopad 2002 hmmm:) powiedzmy ze przed przerwa bylem poczotkujacy:)ale mam zapal i checi a umiejetnosci sie nabedzie mam nadzieje:) ale mam male pytanko czy jest jakis termin koncowy??bo jak obserwuje rozwoj prac u ruznych ludzi to jestem w SZOKU!!!!!:o pracuja szybko i dokladnie tylko sie uczyc:) jak tylko skomncza mi si kola to wezme sie ostro do pracy;)pozdowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Makduf Napisano 17 Listopad 2002 Share Napisano 17 Listopad 2002 hmm jest gorzej niz myslalem zwolnilo mi sie troche czas ale moje zdolnosci upadly niemal calkowicie:(ale chce sie uczyc od nowa ponizej zaloczam probny model czesci glowy ale mam zasadniczy problem: model tworze za pomoca mirora i niemoge sie pozbyc lini laczacej zawsze jakas ja widac :( jak sie tego pozbyc wiem ze dla was to banalne ale porsze o pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Makduf Napisano 17 Listopad 2002 Share Napisano 17 Listopad 2002 moze jednak przesadzielm z ta jakoscia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 18 Listopad 2002 Share Napisano 18 Listopad 2002 Po mirrorze musisz połączyć vertexy z obu połówek w miejscu szwu. Inaczej zawsze będzie widoczne miejsce mirroru. Nawet jak jest idelanie połączone to będzie widać przy cieniowaniu:) pozdrawiam Bacry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi