Napisano 6 Maj 200817 l Witam... mam taki problem. Kupiłem na allegro nową kartę pod AGP, Radeona 9800 PRO. Wczoraj przyszła paczuszka wszystko ładnie, kolorowo. Wpiąłem kartę i wszystko działa. Dzisiaj naszła mnie ochota na Hitmana. Zainstalowałem oryginalnego hitmana kontrakty i bam... widze jakies bledy :( sobie mysle... a tam nie mam sterownikow. Zainstalowalem najnowsze ze strony amd/ati probuje uruchomić grę i kupson. Gra się nawet nie uruchamia. Pokopałem po googlach i odkryłem ze jest patch poprawiajacy współpracę z radeonami. Ale sie okazało że gra jest juz spatchowana. No to sobie myślę... zainstaluje dwójkę! No i tak też zrobiłem i tu mam troche inny rodzaj błędów... (patrzcie na barierkę) Co ciekawe we Frets on Fire nie ma żadnych problemow... jutro potestuje rózne gry i OpenGL i DX... bo na razie mają problem tylko DirectXowe gry :) jutro zamieszcze wiecej screenow jesli chcecie ;) no to by było tyle, co mi radzicie?
Napisano 6 Maj 200817 l A czy tego Radeona nie zakupiłeś przypadkiem z firmy "Medion" ? Tak btw. Kto w tych czasach kupuje taką kartę? za podobne pieniądze miałbyś coś lepszego :) Widocznie coś jest nie tak, posprawdzaj różne sterowniki, pościągaj z internetu, sprawdź też http://www.omegadrivers.net . Do radków najlepszy program w którym możesz wszystko kontrolować to Ati Tray Tools, polecam.
Napisano 6 Maj 200817 l Autor FAlcom... kupiłem bo musiałem, zależało mi na czasie i ojciec mi odebral osobiscie i puscil UPSem... Popatrze na ten link co mi dałeś :) EDIT~~ Możliwe że to Medion... jutro rozkrece blaszaka i sprawdze... wlasciwie to dzisiaj :P