naeq Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 Witam Po przestudiowaniu internetowych artykułów o Windows 2003, zachęcony ściągnąłem go z strony Microsoftu (wersja 180 dniowa). Jak pisali, windows szybszy i stabilniejszy... jak się okazało, to prawda. Niesamowicie dobry Windows! Trzeba tylko przerobić go po instalacji na "Stację Roboczą", tzn. Pozałączać parę rzeczy, a parę wyłączyć. Uszczęśliwiony wszystkim, zainstalowałem 3ds'a. Jak się okazało... Wydajność w Viewporcie jest strasznie niska :( Załączyłem wszystko co trzeba, przyspieszenie i akceleracje pod x64, instalowałem 2x różne sterowniki do karty, doinstalowałem najnowsze biblioteki DX... Nic nie pomogło, może to wina jakiejś wyłączonej usługi? Pomóżcie :)
ttaaddeekk Napisano 10 Maj 2008 Napisano 10 Maj 2008 no, 2003 server jest 32bitowy, osobiscie nie znalazlem sterow do mojej grafiki pod niego, ale zainstalowalem stery do xp;ka i tez dzialal wiem ze on ma tez problemy z obsluga opengl'a, zreszta tak samo jak xp x64
naeq Napisano 10 Maj 2008 Autor Napisano 10 Maj 2008 (edytowane) Ja mam wersję 64 Bitową i mam taki problem jak napisałem... przeinstaluje maxa jeszcze i zobaczymy, jeżeli to nie podziała to wracam na XP x64. Edit: Nic nie pomogło, siedzę już na XP x64 :) Edytowane 10 Maj 2008 przez naeq
Rekomendowane odpowiedzi