rad Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 Witam wszystkich....oto pierwsza moja próba stworzenia postaci(z podpórką w postaci tutoriala z 3DTotal)...poniżej pierwszy render tego co wymęczyłem wczoraj...liczę na życzliwą pomoc;)
Kuciel Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 hmm.. tak szczeze to nie za duzo widzac, ale nogi wymodelowane sa chyba w porzadku, czekam na kolejne renderki :)
rad Napisano 30 Styczeń 2004 Autor Napisano 30 Styczeń 2004 nie widać nic więcej, ponieważ na teraz wymodelowane jest tyle co widać...dziś ruszę dalej do góry...:)
leander Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 Trochę kwadratowe nogi. Też robiłem tego tutka i też mi tekie wyszły na początku.. ciekawe.. Pokaż pupę :)
Quasimodo Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 strasznie kwadratowa ta babka jak narazie, a poza tym to te jej skarpetki :) wygladaja jakby to byla zdroja, a majtki to pas cnoty :D Ale dawaj dalej, zobaczymy cos z tego wyjdzie
beeper Napisano 30 Styczeń 2004 Napisano 30 Styczeń 2004 na czym sie trzyma ta \"zasłonka\" ? pozatym wyglada jakby miala rece podniesione do gory :)
Rekomendowane odpowiedzi