Jonasz_Real Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 Hejka! Wrzucam narazie jako wip, bo byc moze zauwazycie jakies błędy. Mogłem zepsuc anatomię, napewno trzeba bedzie poprawic plecy podczas oparcia, ręce srednio mi sie podobają. Jestem ciekaw waszej opinii. Poooooooooozdrawiam Jonasz :)
JakóbM Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 Rozumiem ze anatomia zniekształcona celowo ? jeśli tak to powinieneś jeszcze bardziej ja pozmieniać .Wydłużyć szyje .. zmniejszyć głowę .. dostosować do obrazka.. A jeśli anatomia po prostu ci nie wyszła .. to tak łatwo jej nie naprawisz. ;0 obrazek ma klimat ;0 zrób coś alby obrazek wyrażał więcej emocji.. Pobaw sie w Witkiewicza pozdrawiam kuba
leszek_lenia Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 obrazek klimatyczny nawet bardzo...ale ta kobieta heh..wez ja popraw....wszystko jest w niej nie tak..
leander Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 Strasznie krotkie raczki zdaje sie miec ta pani. Jak dla mnie troche klimatu brakuje. Ani smutku ani radosci potencjalnej, wywolanej tym duszkiem, nie czuje. Ten duszek zreszta przez swoj kolor i jaki brak charakteru, bezsens i depresje sytuacji tylko poglebia a nie pociesza. Jak by go zastapic tym kwiatkiem, to mysle dziewczyna od razu by sie usmiechnela ;) A przynajmniej jej smutek mialby glebie, a teraz jest trywializowany przez tego nieco bezdusznego uchachanego stworka.
Rekomendowane odpowiedzi