Napisano 31 Styczeń 200421 l A tutaj macie moje następne wypociny...:D Ciekawe czy zgadniecie w czym odbija się ta postać\"? Co myślicie o tym szkicu ,co moge zminić popraić ,czy wogle warto to kontynuoawć?
Napisano 31 Styczeń 200421 l Autor oszedłem do wniosku z,ę zmienię koncepcję i dam gosciowi ołówek zamiast noża:D Będzie to: Artysta bioracy się do pracy\" :D
Napisano 31 Styczeń 200421 l Pałel, czemu on ma taka krzywa reke?mniemam ze miala to byc soczewka albo judasz inszy jakis.Troche dziwna ma chlop mine, jesli mial byc szaleniec to wyszlo bardziej jakby zeby sobie przegladal :)
Napisano 1 Luty 200421 l Autor Wiem...reka miała byc taka krzywa...też siezdziwiłem...jak w czajnik patrzyłem[lol2]mine jeszcze postaram sie poprawic ,narazie zminiłem oczy-teraz gościu patrzy się kartkę.:D
Napisano 1 Luty 200421 l przyjemna praka... musisz jeszcze troche nad nia popracowac... podnies troche oczy do gory - zrenice sa za nisko i zaloze sie ze koles przez to zle widzi... mam nadzieje ze ja pokolorujesz... jak zobaczylem pierwszy szkic myslalem ze che sie zaglebic w WC`cie (lol)
Napisano 1 Luty 200421 l fajne ale to raczej praca taka komiksowa wyjdzei bo nie ma żadnego zróznicowania w cieniach no chyba zę probisz jakeis cienie
Napisano 1 Luty 200421 l zapowiada sie przyjemnie. fajne ujecie kamery. ołówek tylko polamany sie wydaje i zęby troche dziwne.
Napisano 1 Luty 200421 l Hehe, za koncepcik brawa :) Może trochę wydłuż ołówek, chyba, że to ma być element zaskoczenia po głębszej analizie pracy. No i czekamy na kolejne updaty.
Napisano 2 Luty 200421 l Autor Mały upadte 2 : Zacząłem kolorować w PS7 ,zobaczymy co z tego wyjdzie...
Napisano 9 Luty 200421 l ciekawe ale chyba ma cos z zembami moze troche zamale jakby nie proporcjonalne leprze juz sa na rys nr1 cos jest jeszcze z prawa reka czy palce niesa zadlugie? no chyba ze tak mialo byc proponuje ci zrobic cos z wlosami bo kojaza mi sie ze szczotka generalnie jes ok ale nic specjalnego fajny kadr