Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A tutaj macie moje następne wypociny...:D Ciekawe czy zgadniecie w czym odbija się ta postać\"? Co myślicie o tym szkicu ,co moge zminić popraić ,czy wogle warto to kontynuoawć?

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pałel, czemu on ma taka krzywa reke?mniemam ze miala to byc soczewka albo judasz inszy jakis.Troche dziwna ma chlop mine, jesli mial byc szaleniec to wyszlo bardziej jakby zeby sobie przegladal :)

Napisano

Wiem...reka miała byc taka krzywa...też siezdziwiłem...jak w czajnik patrzyłem[lol2]mine jeszcze postaram sie poprawic ,narazie zminiłem oczy-teraz gościu patrzy się kartkę.:D

Napisano

przyjemna praka... musisz jeszcze troche nad nia popracowac... podnies troche oczy do gory - zrenice sa za nisko i zaloze sie ze koles przez to zle widzi... mam nadzieje ze ja pokolorujesz...

jak zobaczylem pierwszy szkic myslalem ze che sie zaglebic w WC`cie (lol)

Napisano

Hehe, za koncepcik brawa :) Może trochę wydłuż ołówek, chyba, że to ma być element zaskoczenia po głębszej analizie pracy. No i czekamy na kolejne updaty.

Napisano

ciekawe ale chyba ma cos z zembami moze troche zamale jakby nie proporcjonalne leprze juz sa na rys nr1 cos jest jeszcze z prawa reka czy palce niesa zadlugie? no chyba ze tak mialo byc proponuje ci zrobic cos z wlosami bo kojaza mi sie ze szczotka generalnie jes ok ale nic specjalnego fajny kadr