Paul_PL Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 A tutaj macie moje następne wypociny...:D Ciekawe czy zgadniecie w czym odbija się ta postać\"? Co myślicie o tym szkicu ,co moge zminić popraić ,czy wogle warto to kontynuoawć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 31 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2004 oszedłem do wniosku z,ę zmienię koncepcję i dam gosciowi ołówek zamiast noża:D Będzie to: Artysta bioracy się do pracy\" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Pałel, czemu on ma taka krzywa reke?mniemam ze miala to byc soczewka albo judasz inszy jakis.Troche dziwna ma chlop mine, jesli mial byc szaleniec to wyszlo bardziej jakby zeby sobie przegladal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 1 Luty 2004 Autor Share Napisano 1 Luty 2004 Wiem...reka miała byc taka krzywa...też siezdziwiłem...jak w czajnik patrzyłem[lol2]mine jeszcze postaram sie poprawic ,narazie zminiłem oczy-teraz gościu patrzy się kartkę.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 1 Luty 2004 Autor Share Napisano 1 Luty 2004 Mały update: [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 przyjemna praka... musisz jeszcze troche nad nia popracowac... podnies troche oczy do gory - zrenice sa za nisko i zaloze sie ze koles przez to zle widzi... mam nadzieje ze ja pokolorujesz... jak zobaczylem pierwszy szkic myslalem ze che sie zaglebic w WC`cie (lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 fajne ale to raczej praca taka komiksowa wyjdzei bo nie ma żadnego zróznicowania w cieniach no chyba zę probisz jakeis cienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 zapowiada sie przyjemnie. fajne ujecie kamery. ołówek tylko polamany sie wydaje i zęby troche dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Hehe, za koncepcik brawa :) Może trochę wydłuż ołówek, chyba, że to ma być element zaskoczenia po głębszej analizie pracy. No i czekamy na kolejne updaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul_PL Napisano 2 Luty 2004 Autor Share Napisano 2 Luty 2004 Mały upadte 2 : Zacząłem kolorować w PS7 ,zobaczymy co z tego wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas.w Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 ciekawe ale chyba ma cos z zembami moze troche zamale jakby nie proporcjonalne leprze juz sa na rys nr1 cos jest jeszcze z prawa reka czy palce niesa zadlugie? no chyba ze tak mialo byc proponuje ci zrobic cos z wlosami bo kojaza mi sie ze szczotka generalnie jes ok ale nic specjalnego fajny kadr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 pierwszy najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0ber Napisano 10 Luty 2004 Share Napisano 10 Luty 2004 zgadzam sie ;} do malenczuka troche podobny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi