rosikowski Napisano 23 Maj 2008 Napisano 23 Maj 2008 (edytowane) Finish panowie, nie wiem co ja tu mogę opisać... wiele rzeczy które chciałem ująć, nie zostały przeze mnie ujęte ze względu na mój jeszcze słaby skill... no cóż pobawić się można, wrzucam końcową wersje a od jutra zabieram się za jakieś ćwiczonka-speedy Edytowane 26 Maj 2008 przez rosikowski
Dann.G Napisano 23 Maj 2008 Napisano 23 Maj 2008 na poczatek dla oswojenia sie z tabletem proponowalbym robienie szykich szkicow a nie "dlubanych" prac... poza tym- dlatego, ze nie panujesz nad caloscia, masz taki efekt jaki widac czyli wydluzony tułów i "odlepiajaca" sie glowa, ktora jakby byla nie z tej ilustracji...
rosikowski Napisano 24 Maj 2008 Autor Napisano 24 Maj 2008 Dzięki selfu za reposta... co do szybkich szkiców dla oswojenia się z tabletem to powiem ci że zawsze lubiłem rzucać się na głęboką wodę, co do głowy to wybacz ale zamieściłem wipa Kolejny Upek zrezygnowałem z tej dziwnej maszynerii na lewym ramieniu, czekam na c&c (jego "majtki" nie będą wyglądać tak jak teraz)
nicponim Napisano 24 Maj 2008 Napisano 24 Maj 2008 ja gdybym nie umiał pływac to bym na gleboką wode sie nie rzucał...selfu ma po prostu racje-jezeli sie jeszcze nie panuje nad anatomia,swiatlocieniem, proporcjami, skrotami, perspektywa,to lepiej mazac duzo szybkich szkicy,niz jeden niby wypieszczony ale i tak z gory skopany;/ tutaj niestety liczy sie ilosc,a jakosc dopiero pozniej przychodzi.
rosikowski Napisano 24 Maj 2008 Autor Napisano 24 Maj 2008 (edytowane) Zamieszczam skromny update, tym razem pokaże całą postać żebyście mogli dogłębniej ocenić, no i w większej rozdziałce (tak, w szkicu zapomniałem że wypadałoby aby butki były widoczne i dorysowałem w digitalu... jak widać ponieżej) nicponim - w poniedziałek ocenisz czy się utopiłem Edytowane 24 Maj 2008 przez rosikowski
Rekomendowane odpowiedzi