Napisano 1 Luty 200421 l Witam wszystkich Na wstepie hm cos o samym projekcie no coz generalnie mialo to byc kurze odnuze a wyszedl wąż no ale to nic . Siedzialem sobie probujac zrobic kurze odnurze a zaczyna sie kroic wąż kobra . Umieszcze go w jakiejs konkretnej sceneri choc narazie niemyslalem dokladnie nad nia skupilem sie na wymodelowaniu węża a przedewszystkim glowki bo z tym chyba bede mial najwiekszy problemik Nigdy nie mogelowalem czlekosztaltnego badz zwierzeco-pochodnego stworzenia wiec prosze o pomoc Weza modelowalem gdy juz stwierdzilem ze to bedzie waz z jedenj fotki , fotki weza posogu jesli mialby kos jakies fotki kobry z gory dziekuje . Ponizej sa renderki tego co narazie zrobilem . FOTKA RENDERY Czekam na sugestie Dzieki :)
Napisano 1 Luty 200421 l Nie boj sie vertexow wyrzucac na boki, vertexy w paszczy pociagnij w dol i przy krawedzi pyska zrob taki murek :) Zmien temat :)
Napisano 1 Luty 200421 l witam! Mozesz dac render z perspektywy bo wydaje mi sie, ze ten cos takie to co ma na plecach, jest plaskie...
Napisano 2 Luty 200421 l Powieksz mu kaptor, odrazy lepiej bedzie wyglodal. Powinienes moze jeszcze wykonac go rozciognietego, niewiem czy bedziesz go animowal ale lezeli masz zamiar wrzucic na niego szkielet to jesli on bedzie w takiej pozycji jaka masz moze to dodac tobie klopotow.
Napisano 2 Luty 200421 l Dlaczego wzorujesz się na rzeźbie ?? chyba, że taki posąg chcesz zrobić, ale jak narazie nawet model nie przypomina węża z tej fotki.
Napisano 2 Luty 200421 l Autor elo czesc :) wszystkim dzis podesle renderki wzorowalem sie troche na tej fotce chcialem ogolnie wiedziec jak ten wezyk bedzie wygladac i poczatkowo robilem wzorujac sie na tej figurce ale juz mam zrodelko fotek i zabieram sie za detale :) dzis postaram sie przeslac jakies kolejne efekty pracy. UPDATE ***** Dzis trocheo tym myslalem i widzi mi sie scenakonfrontacji dwoch wezy kobry ktora upolowala jakies stworzenie i drugiego weza bojawiem moze to bedzie czarna mamba albo inny rodzaj jadowitego weza ktory bedzie staral sie upolowana zwierzyne skrasc . Pomysl juz mam teraz skupie sie na detalach kobry a potem zajme sie tym drugim wezem. Dzieki za uwagi i zapraszam ponownie po kolejnych updatach . Oto kilka screnow i render z tylu . Czekam na propozycje podzialu siatki łba kobry . Pozdrawiam