Predator Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Witam wszystkich Na wstepie hm cos o samym projekcie no coz generalnie mialo to byc kurze odnuze a wyszedl wąż no ale to nic . Siedzialem sobie probujac zrobic kurze odnurze a zaczyna sie kroic wąż kobra . Umieszcze go w jakiejs konkretnej sceneri choc narazie niemyslalem dokladnie nad nia skupilem sie na wymodelowaniu węża a przedewszystkim glowki bo z tym chyba bede mial najwiekszy problemik Nigdy nie mogelowalem czlekosztaltnego badz zwierzeco-pochodnego stworzenia wiec prosze o pomoc Weza modelowalem gdy juz stwierdzilem ze to bedzie waz z jedenj fotki , fotki weza posogu jesli mialby kos jakies fotki kobry z gory dziekuje . Ponizej sa renderki tego co narazie zrobilem . FOTKA RENDERY Czekam na sugestie Dzieki :)
Leru Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Nie boj sie vertexow wyrzucac na boki, vertexy w paszczy pociagnij w dol i przy krawedzi pyska zrob taki murek :) Zmien temat :)
kulexy Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 witam! Mozesz dac render z perspektywy bo wydaje mi sie, ze ten cos takie to co ma na plecach, jest plaskie...
DarekT Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Powieksz mu kaptor, odrazy lepiej bedzie wyglodal. Powinienes moze jeszcze wykonac go rozciognietego, niewiem czy bedziesz go animowal ale lezeli masz zamiar wrzucic na niego szkielet to jesli on bedzie w takiej pozycji jaka masz moze to dodac tobie klopotow.
Ebor Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Dlaczego wzorujesz się na rzeźbie ?? chyba, że taki posąg chcesz zrobić, ale jak narazie nawet model nie przypomina węża z tej fotki.
Predator Napisano 2 Luty 2004 Autor Napisano 2 Luty 2004 elo czesc :) wszystkim dzis podesle renderki wzorowalem sie troche na tej fotce chcialem ogolnie wiedziec jak ten wezyk bedzie wygladac i poczatkowo robilem wzorujac sie na tej figurce ale juz mam zrodelko fotek i zabieram sie za detale :) dzis postaram sie przeslac jakies kolejne efekty pracy. UPDATE ***** Dzis trocheo tym myslalem i widzi mi sie scenakonfrontacji dwoch wezy kobry ktora upolowala jakies stworzenie i drugiego weza bojawiem moze to bedzie czarna mamba albo inny rodzaj jadowitego weza ktory bedzie staral sie upolowana zwierzyne skrasc . Pomysl juz mam teraz skupie sie na detalach kobry a potem zajme sie tym drugim wezem. Dzieki za uwagi i zapraszam ponownie po kolejnych updatach . Oto kilka screnow i render z tylu . Czekam na propozycje podzialu siatki łba kobry . Pozdrawiam
Misic Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Zrób jak mówił DarekT, powiększ kaptur, no chyba że to jest kobra junior :)
Rekomendowane odpowiedzi