Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

to kolejna wizualizacja nad ktora pracuje obecnie, poprawie ulegnie przedewszystkim swiatlo, dywan i materialy :)

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wyglada fajnie tylko ten dywan dziwny jest...:) wiem, do poprawy i ten okap tez jakis taki maly sie wydaje...:D

pracka bedzie ql!!

Napisano

kurcze, fajnie sie w takim wysokim mieszkaniu mieszka, ale jak przychodzi do malowania... im wyrzej sufit tym bardziej bola plecy:)

Napisano

Fajnie to wyglada, ale gdzie kran czy cos takiego. To polaczenie kuchni z salonem albo z jadalnia( tylko wtedy gdzie jest stol)?? no i sufit, gdzie on jest ?:D

Napisano

A dla mnie jakoś pusto jest :| Fajnie to wszystko wygląda, kolorki są ok, ale pusto i brakuje stołu jak już kolega Paladin zauważył. Przyjmuje oczywiście, że to dopiero początek, i że prace będą dalej trwały :)

Napisano

Wlasnie, co to za kuchnia bez zlewozmywaka??? A lodówka??? Podejrzewam z krztałtów dzwiczek w blacie ze jest zmywarka, ale niewidze piekarnika... Fajna kanapa:D

Napisano

Mniejszy kontrast kolorow na te texturki drewna i jest spoko oraz czekan na dalsza prace :)

Napisano

Witam jak dla mnie to za duze bicie fotonami,, za bardzo reaguja z soba powierzchnie,,, i oprocz tego textura drewna jest ,,,, straszna widac ze tylko masz jeden kawalek kopiowany i raz jest bardziej plaska raz rozciagnieta,,raz w pionie raz w poziomi,,, zmien to bo daje po oczach to,, no i faktycznie powinien byc jakis sufit hehe,,, pozdawiam i zycze powodzenia w pracy z kuchnia: )

Napisano

Fakt, drewno jest trochę badziewne, ale trudno żeby na każdej szawce był inny rodzaj drewna, jak to wszystko (pewnie) należy do kompletu :D

JA do fotonów sięnie czepiam, widać z skąd pada światło i to jest najważniejsze :)

Napisano

Kochanie ale jak bedziemy robic naszą kuchnie w domku to pozwól ze to ja sie nią zajme :D Wkoncu to ja mam tam siedzieccccc //buu