Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

to kolejna wizualizacja nad ktora pracuje obecnie, poprawie ulegnie przedewszystkim swiatlo, dywan i materialy :)

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wyglada fajnie tylko ten dywan dziwny jest...:) wiem, do poprawy i ten okap tez jakis taki maly sie wydaje...:D

pracka bedzie ql!!

Napisano

kurcze, fajnie sie w takim wysokim mieszkaniu mieszka, ale jak przychodzi do malowania... im wyrzej sufit tym bardziej bola plecy:)

Napisano

Fajnie to wyglada, ale gdzie kran czy cos takiego. To polaczenie kuchni z salonem albo z jadalnia( tylko wtedy gdzie jest stol)?? no i sufit, gdzie on jest ?:D

Napisano

A dla mnie jakoś pusto jest :| Fajnie to wszystko wygląda, kolorki są ok, ale pusto i brakuje stołu jak już kolega Paladin zauważył. Przyjmuje oczywiście, że to dopiero początek, i że prace będą dalej trwały :)

Napisano

Wlasnie, co to za kuchnia bez zlewozmywaka??? A lodówka??? Podejrzewam z krztałtów dzwiczek w blacie ze jest zmywarka, ale niewidze piekarnika... Fajna kanapa:D

Napisano

Mniejszy kontrast kolorow na te texturki drewna i jest spoko oraz czekan na dalsza prace :)

Napisano

Witam jak dla mnie to za duze bicie fotonami,, za bardzo reaguja z soba powierzchnie,,, i oprocz tego textura drewna jest ,,,, straszna widac ze tylko masz jeden kawalek kopiowany i raz jest bardziej plaska raz rozciagnieta,,raz w pionie raz w poziomi,,, zmien to bo daje po oczach to,, no i faktycznie powinien byc jakis sufit hehe,,, pozdawiam i zycze powodzenia w pracy z kuchnia: )

Napisano

Fakt, drewno jest trochę badziewne, ale trudno żeby na każdej szawce był inny rodzaj drewna, jak to wszystko (pewnie) należy do kompletu :D

JA do fotonów sięnie czepiam, widać z skąd pada światło i to jest najważniejsze :)

Napisano

Kochanie ale jak bedziemy robic naszą kuchnie w domku to pozwól ze to ja sie nią zajme :D Wkoncu to ja mam tam siedzieccccc //buu