dino1984 Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 Witam Chodzi mi o wykończenie budynku na rogach tak jak na zdjęciu: http://picasaweb.google.com/pixel1984/3DMAX/photo#5206170805407720466 Jak polecalibyście to wykonać? Próbowałem spline`em, ale kiedy konwertowałem go na mesh`a albo poly to poprostu znikał :( Z góry dzięki za podpowiedzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 możesz box'em to zrobić wymodelować dwa pierwsze poziomy cegieł i potem kopiować w górę ile razy tam potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 Ja do low poly to poustawiaj na rogach odpowiedniej wielkosci boxy i po prostu oteksturuj, dodajac normala albo bumpa ;) IMo najszybszy i najltwiejszy sposob ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 Jak polecalibyście to wykonać? Próbowałem spline`em, ale kiedy konwertowałem go na mesh`a albo poly to poprostu znikał :( Najpierw modyfikator surface. A co do naroznikow to tak jak pisza wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi