Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam, kiedyś natrafiłem gdzieś tutaj na forum ( prawdopodobnie ) Na jakiś tuorial dotyczący modelowania drzewa i liście na nim, to był w zasadzie jeden model, z tym, że powielony, ale każdy jego "klon" nie był z fukncji "Copy" tylko jakoś inaczej robiony ( nie pamietam jak, bo już nie mogę znaleźć tego tutka :( ) I z tego co mi się wydaje klony modeli o dość gęstej siatce, tą technika nie będą zamulały tak procesora.

Sorry za "trochę" chaotyczną wypowiedź, ale nie mam pojęcia, jak inaczej mógłbym wam to wytłumaczyć.

Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedzi :)

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to kopie drzewa czy lisci? pytanie tak sformulowane ze za bardzo nie wiadomo o co chodzi moze o proxy a moze jakiegos scattera dla lisci czy particle. wyjasnij dokladniej swoj problem

Napisano
  • Autor

hmmmm wyjaśnię to na podstawie mojej scenki. Dokładniej, to chcę zrobić magazyn broni - głównie z bombami - mam modelik już wyskrobany, ale jak go skopiuję dajmy na to 10x to juz mi komp wariuje, bo model ma dość gęstą siatkę, a chciałbym zrobić stosy tych bomb, tak jak to jest w tych magazynach. Czy da się to jakoś obejsć zrobić takie hmmmm... "widmo tych modeli", że bdzie sam kształt. Widziałem taki tutorial, ale nie pamietam gdzie. Pozdro

Napisano

no to w takim przypadku proxy a reszta infa to juz zaleznie od rendera ale na bank takie cos poskutkuje

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.