Nirvana93 Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 Zainstalowałem program , wpisałem kod licencyjny i gdy chcę włączyć program to na chwilę wyskakuje logo programu że coś się ładuje gdzieś po okołu 3 sekundach znika i nic się nie dzieje . W procesach też nie ma :\ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 jaka wersja maxa i windowsa masz bo starsze wersje maxa nie pójdą np: na win vista. może też coś być skopane w systemie np. brak odpowiedniego servis packa. Najlepiej ściągnij inną ver. DEMO (oczywiście:) i sprawdź jak ona śmiga, lub ...moje ulubione słowo....sformatuj dysk & try again Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nirvana93 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 jaka wersja maxa i windowsa masz bo starsze wersje maxa nie pójdą np: na win vista. może też coś być skopane w systemie np. brak odpowiedniego servis packa. Najlepiej ściągnij inną ver. DEMO (oczywiście:) i sprawdź jak ona śmiga, lub ...moje ulubione słowo....sformatuj dysk & try again Ściągłem demo i i tak nie działa , mam windows XP pomożcie , potrzebuję tego programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba1994 Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Zgłoś ten problem do sprzedawcy . Powinnien ci pomóc , napewno powie ci dlaczego ten program ci nie funkcjonuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi